'The Big Bang Theory' neemt afscheid van het kleine scherm (spoilervrij) - Actueel Cinema

    
Actueel
'The Big Bang Theory' neemt afscheid van het kleine scherm (spoilervrij)

Het doek is gevallen voor 'The Big Bang Theory', wellicht de populairste sitcom van het voorbije decennium. Johnny Galecki en Kaley Cuoco, allebei hoofdrolspelers sinds het prille begin van de serie, hebben op Instagram beelden gedeeld van de allerlaatste opnames voor het programma. Voor alle duidelijkheid: deze tekst bevat géén details over de verhaallijnen en/of afloop van het laatste seizoen. De langlopende tv-komedie werd in de Verenigde Staten voor het eerst uitgezonden in 2007 en veroverde daarna in sneltempo de tv-schermen wereldwijd. Het twaalfde en laatste seizoen is zonet afgelopen - de allerlaatste aflevering werd gisteravond (Amerikaanse tijd) uitgezonden. Acteur Johnny Galecki, die in het programma de jonge fysicus Leonard Hofstadter vertolkt, deelde gisteravond via Instagram een korte video waarin te zien is hoe TBBT-bedenker Chuck Lorre het take-bordje voor de opname van de allerlaatste scène dichtklapt. Kaley Cuoco, actrice achter het buurmeisje Penny, postte dan weer de beelden van een emotionele laatste groepsknuffel tussen de volledige cast. 'The Big Bang Theory' staat te boek als een van de meest succesvolle sitcoms in de televisiegeschiedenis. De komische serie mocht tijdens haar bestaan zeven Emmy Awards in ontvangst nemen en wist jarenlang wekelijks vele miljoenen kijkers te lokken. De hoofdrolspelers mochten zichzelf dan ook lange tijd de bestbetaalde tv-acteurs ter wereld noemen. Het oorspronkelijke uitgangspunt van de serie is de ongemakkelijke omgang tussen een groepje jonge mannelijke wetenschappers en hun knappe vrouwelijke buurvrouw. De breed uitgesmeerde tegenstellingen tussen beide stereotypes - rasechte 'nerds' enerzijds en het 'domme blondje' anderzijds - waren twaalf jaar lang de bron van een wekelijkse dosis hilariteit. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft - Actueel

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft

Jennifer Lawrence heeft totaal geen last van zenuwen tijdens het plannen van haar bruiloft. "Ik ben ook veel te lui om neurotisch te zijn", zegt de actrice, die sinds februari verloofd is met Cooke Maroney, in de podcast Naked with Catt Sadler.
Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award - Actueel

Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award

Dwayne 'The Rock' Johnson zal tijdens de uitreiking van de MTV Movie & TV Awards op 17 juni de MTV Generation Award in ontvangst mogen nemen. Dat maakte MTV zelf bekend.
Professor moet opstappen na Netflix-serie When They See Us - Actueel

Professor moet opstappen na Netflix-serie "When They See Us"

Elizabeth Lederer, de voormalige officier van justitie in de beroemde zaak rond de zogenoemde Central Park Five, heeft haar ontslag ingediend als professor aan de prestigieuze Columbia Law School nadat een grote groep zwarte studenten haar ontslag hadden geëist.
'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester - Actueel

'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester

De fans van de razend populaire sitcom 'Friends' kunnen hun hart ophalen in Manchester. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de serie pakt de lokale Primark namelijk uit met een replica van de Central Perk coffee shop.
Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken - Actueel

Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken

De Amerikaanse filmregisseur Bryan Singer heeft een schikking getroffen in de zaak rond Cesar Sanchez-Guzman, die Singer beschuldigt van seksueel misbruik. De schikking houdt in dat Singer 150.000 dollar (ruim 132.000 euro) moet betalen, schrijft Los Angeles Times.
Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man - Actueel

Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man

Gwyneth Paltrow (46) is vorig jaar getrouwd met Brad Falchuk (48), maar ze hebben ervoor gekozen om niet in hetzelfde huis te wonen. Toch benadrukt de actrice dat ze "het ideale huwelijk" hebben. Paltrow deed die opvallende onthulling tijdens een bijzonder openhartig gesprek over haar huwelijk in... Verder lezen...
Toerisme naar Tsjernobyl explodeert na succes miniserie - Actueel

Toerisme naar Tsjernobyl explodeert na succes miniserie

Tsjernobyl, sinds de kernramp in 1986 verworden tot een spookstad, spreekt meer dan ooit tot de verbeelding. Sinds het debuut van de HBO-miniserie 'Chernobyl' begin mei is het toerisme naar de voormalige nucleaire site in Oekraïne met 40 procent gestegen, zo melden lokale reisorganisatoren aan... Verder lezen...