'The Big Bang Theory' neemt afscheid van het kleine scherm (spoilervrij) - Actueel Cinema

    
Actueel
'The Big Bang Theory' neemt afscheid van het kleine scherm (spoilervrij)

Het doek is gevallen voor 'The Big Bang Theory', wellicht de populairste sitcom van het voorbije decennium. Johnny Galecki en Kaley Cuoco, allebei hoofdrolspelers sinds het prille begin van de serie, hebben op Instagram beelden gedeeld van de allerlaatste opnames voor het programma. Voor alle duidelijkheid: deze tekst bevat géén details over de verhaallijnen en/of afloop van het laatste seizoen. De langlopende tv-komedie werd in de Verenigde Staten voor het eerst uitgezonden in 2007 en veroverde daarna in sneltempo de tv-schermen wereldwijd. Het twaalfde en laatste seizoen is zonet afgelopen - de allerlaatste aflevering werd gisteravond (Amerikaanse tijd) uitgezonden. Acteur Johnny Galecki, die in het programma de jonge fysicus Leonard Hofstadter vertolkt, deelde gisteravond via Instagram een korte video waarin te zien is hoe TBBT-bedenker Chuck Lorre het take-bordje voor de opname van de allerlaatste scène dichtklapt. Kaley Cuoco, actrice achter het buurmeisje Penny, postte dan weer de beelden van een emotionele laatste groepsknuffel tussen de volledige cast. 'The Big Bang Theory' staat te boek als een van de meest succesvolle sitcoms in de televisiegeschiedenis. De komische serie mocht tijdens haar bestaan zeven Emmy Awards in ontvangst nemen en wist jarenlang wekelijks vele miljoenen kijkers te lokken. De hoofdrolspelers mochten zichzelf dan ook lange tijd de bestbetaalde tv-acteurs ter wereld noemen. Het oorspronkelijke uitgangspunt van de serie is de ongemakkelijke omgang tussen een groepje jonge mannelijke wetenschappers en hun knappe vrouwelijke buurvrouw. De breed uitgesmeerde tegenstellingen tussen beide stereotypes - rasechte 'nerds' enerzijds en het 'domme blondje' anderzijds - waren twaalf jaar lang de bron van een wekelijkse dosis hilariteit. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Speeddate met... Tim Mielants! - Actueel

Speeddate met... Tim Mielants!

Vanaf 28 augustus loopt 'De Patrick', de prachtige debuutfilm van Tim Mielants, bij ons in de zalen. Daarin schittert onder meer Kevin Janssens, die voor deze rol maar liefst 17 kilo bijkwam. Hoewel haast onherkenbaar, belichaamt hij de Patrick als geen ander.    Verder lezen op Cinevox
Nederland krijgt Disney+ - Actueel

Nederland krijgt Disney+

De videostreamingdienst Disney+ wordt op 12 november gelanceerd in de VS, Canada én Nederland. Dat kondigde de Amerikaanse entertainmentreus aan. Een week later zijn Australië en Nieuw-Zeeland aan de beurt.
Het BESTE van Leonardo DI CAPRIO - Actueel

Het BESTE van Leonardo DI CAPRIO

Ter gelegenheid van Leonardos glansrol als Rick Dalton in Once Upon a Time... In Hollywood lijstten wij nog 6 films op waar je deze meesteracteur in volle glorie aan het werk ziet.
Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag - Actueel

Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag

Actrice Heather Locklear, bekend van de populaire jaren 90-soap 'Melrose Place', is door een Amerikaanse rechter veroordeeld wegens wangedrag. De 57-jarige vrouw viel onder meer een ambulancier en een politieagent aan. De rechter heeft haar een voorwaardelijke celstraf gegeven, meldt CNN.
Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons' - Actueel

Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons'

De Britse actrice Olivia Colman zal te horen zijn in het volgende seizoen van de iconische animatiereeks 'The Simpsons'. Ze gaat de stem inspreken vaan een "femme fatale" die "Homer probeert te verleiden", zo schrijft het Britse entertainmentmagazine NME op aanhalen van producer James L. Brooks.
LITTLE WOMEN - Eerste trailer - Actueel

LITTLE WOMEN - Eerste trailer

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen en Timothée Chalamet bieden ons een glimp van de eerste trailer van LITTLE WOMEN.
Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen - Actueel

Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen

Volgende maand, op 22 september, is het precies 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van de iconische sitsom 'Friends' op het kleine scherm te zien was. Om dat jubileum te vieren, worden in meer dan duizend Amerikaanse bioscopen telkens vier klassieke afleveringen vertoond.