'The Big Bang Theory' neemt afscheid van het kleine scherm (spoilervrij) - Actueel Cinema

    
Actueel
'The Big Bang Theory' neemt afscheid van het kleine scherm (spoilervrij)

Het doek is gevallen voor 'The Big Bang Theory', wellicht de populairste sitcom van het voorbije decennium. Johnny Galecki en Kaley Cuoco, allebei hoofdrolspelers sinds het prille begin van de serie, hebben op Instagram beelden gedeeld van de allerlaatste opnames voor het programma. Voor alle duidelijkheid: deze tekst bevat géén details over de verhaallijnen en/of afloop van het laatste seizoen. De langlopende tv-komedie werd in de Verenigde Staten voor het eerst uitgezonden in 2007 en veroverde daarna in sneltempo de tv-schermen wereldwijd. Het twaalfde en laatste seizoen is zonet afgelopen - de allerlaatste aflevering werd gisteravond (Amerikaanse tijd) uitgezonden. Acteur Johnny Galecki, die in het programma de jonge fysicus Leonard Hofstadter vertolkt, deelde gisteravond via Instagram een korte video waarin te zien is hoe TBBT-bedenker Chuck Lorre het take-bordje voor de opname van de allerlaatste scène dichtklapt. Kaley Cuoco, actrice achter het buurmeisje Penny, postte dan weer de beelden van een emotionele laatste groepsknuffel tussen de volledige cast. 'The Big Bang Theory' staat te boek als een van de meest succesvolle sitcoms in de televisiegeschiedenis. De komische serie mocht tijdens haar bestaan zeven Emmy Awards in ontvangst nemen en wist jarenlang wekelijks vele miljoenen kijkers te lokken. De hoofdrolspelers mochten zichzelf dan ook lange tijd de bestbetaalde tv-acteurs ter wereld noemen. Het oorspronkelijke uitgangspunt van de serie is de ongemakkelijke omgang tussen een groepje jonge mannelijke wetenschappers en hun knappe vrouwelijke buurvrouw. De breed uitgesmeerde tegenstellingen tussen beide stereotypes - rasechte 'nerds' enerzijds en het 'domme blondje' anderzijds - waren twaalf jaar lang de bron van een wekelijkse dosis hilariteit. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Petitie roept om Danny DeVito als nieuwe Wolverine - Actueel

Petitie roept om Danny DeVito als nieuwe Wolverine

Een petitie om van 'It's Always Sunny in Philadelphia'-ster Danny DeVito de volgende Wolverine te maken heeft al meer dan 14.000 handtekeningen verzameld, zo bericht The New York Post.
HBO-baas verdedigt controversiële slotseizoen van 'Game Of Thrones' - Actueel

HBO-baas verdedigt controversiële slotseizoen van 'Game Of Thrones'

HBO's programmeringsdirecteur Casey Bloys heeft voor het eerst gereageerd op de kritiek op het laatste seizoen van blockbusterreeks 'Game Of Thrones'. In een interview met entertainmentmagazine Variety verdedigt hij de creatieve keuzes van de makers: "Je kunt nooit iedereen tevredenstellen, en dat... Verder lezen...
Docureeks over Tupac op komst - Actueel

Docureeks over Tupac op komst

Een vijfdelige docureeks over de iconische rapper Tupac Shakur is in de maak, weet de Britse muzieksite New Musical Express (NME). In de regiestoel zit Allen Hughes, die eerder de vierdelige muziekdocumentaire 'The Defiant Ones' regisseerde voor HBO.
Nieuwe seizoen van 'Stranger Things' zet Coca-Cola aan tot bizarre promostunt - Actueel

Nieuwe seizoen van 'Stranger Things' zet Coca-Cola aan tot bizarre promostunt

Het derde seizoen van 'Stranger Things' zit eraan te komen en daarom brengt Coca-Cola 'New Coke' weer op de markt. Het drankje is te zien in de nieuwe afleveringen van de Netflix-serie. New Cola werd voor het eerst gelanceerd in de jaren 80, maar deed het toen heel slecht.
Tolkien: Making Of - Making of

Tolkien: Making Of

John Ronald Reuel Tolkiens carrière heeft ontelbaar veel lezers gefascineerd sinds de publicatie van The Hobbit en The Lord of the Rings.
Actrice valt flauw op filmfestival Cannes door strakke jurk - Actueel

Actrice valt flauw op filmfestival Cannes door strakke jurk

Actrice Elle Fanning is tijdens een galadiner op het filmfestival van Cannes flauwgevallen. Achteraf liet ze op Instagram weten dat het voorval te wijten viel aan de te strakke jurk die ze droeg.