George R.R. Martin bevestigt spin-offs van "Game of Thrones" - Actueel Cinema

   - 

Schrijver George R.R. Martin, die bekend is van de boekenreeks "Game of Thrones", stelt in zijn officiële blog dat zender HBO werkt aan vijf "opvolgshows". Twee ervan zitten nog in de scriptfase, maar de andere drie shows zijn in ontwikkeling. 

"Geloof niet alles wat je leest op het internet", schrijft 'A Song of Ice and Fire'-auteur George R.R. Martin in een blogpost. Om even later zelf te bevestigen dat hij samen met de Amerikaanse zender HBO werkt aan vijf verschillende 'opvolgshows' (Martin houdt niet van het woord spin-off). Daarvan zijn drie shows momenteel in ontwikkeling, de twee andere zitten nog in de scriptfase. "De aflevering die ik niet 'The longest night' mag noemen, zal later dit jaar gedraaid worden", aldus Martin. Waarover de opvolgshows zullen gaan, wil de auteur nog niet volledig prijsgeven. Wel schrijft hij dat zijn lezers misschien "een exemplaar van 'Fire & Blood' kunnen oppikken en met eigen theorieën afkomen". 'Fire & Blood' is Martins laatste boek waarin hij een geschiedenis neerschrijft van de Targaryen-dynastie.

Wil dat misschien zeggen dat de nieuwste 'Game of Thrones'-serie zal focussen op Daenerys Targaryen? Actrice Emilia Clarke, die de drakenmoeder vertolkt in de tv-serie, liet twee jaar geleden in een interview met het blad Rolling Stone al vallen dat ze niet van plan is de rol terug op te nemen in eventuele spin-offs. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: