Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein - Actueel Cinema

    
Actueel
Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein

Amber Heard heeft bij de rechtbank foto's ingediend die moeten aantonen hoe haar chique penthouse kort en klein werd geslagen door haar ex-man Johnny Depp. De foto's worden gebruikt als munitie in de rechtszaak die Depp heeft aangespannen tegen Amber, omdat zij hem heeft beschuldigd van mishandeling. 

Het houdt maar niet op met het moddergooien tussen Johnny Depp en Amber Heard. Ook al is de (v)echtscheiding inmiddels rond, het vechten tussen Depp en Heard blijft maar aanhouden. Zopas werd duidelijk dat Depp zijn ex had aangeklaagd wegens smaad. In de aanklacht stelt de acteur dat Heard met valse beschuldigingen publiciteit probeert te krijgen om haar eigen carrière een boost te geven. Ook stelt de acteur dat juist zij hem aanviel. Amber ging in de tegenaanval en beschuldigde Depp eerder al van mishandeling. Volgens Heard gooide de acteur een telefoon naar haar gezicht en zou hij haar daarna meerdere malen met een vuist geslagen hebben. Daar doet ze nu een schepje bovenop: volgens Heard raakten de gemoederen op een bepaald moment zo verhit, dat Johnny haar appartement vernielde. Amber maakte ook foto's om bewijs te leveren: op foto's zijn kapotte kledingrekken te zien, alsook een hoop kleding en schoenen die van de trappen werden gegooid.

De feiten gebeurde in een penthouse van het Eastern Columbia Building in het centrum van Los Angeles. "Johnny Depp heeft Amber fysiek en mentaal misbruikt. Sinds hun scheiding is Depp niet meer gestopt met het publiekelijk vernederen van mevrouw Heard, en hij probeerde de wereld te laten twijfelen aan haar verhaal door het misbruik doelbewust te ontkennen", aldus Eric George, de advocaat van Amber, in een verklaring. "Het verachtelijke gedrag van Depp is al te lang gaande. Wij hebben nu onweerlegbaar bewijs ingediend van het misbruik. Het is betreurenswaardig dat er een jury nodig is om deze voortdurende mishandeling een halt toe te roepen. Maar mevrouw Heard zal elke actie ondernemen die nodig is om de waarheid te laten zegevieren." Door de beelden van haar appartement in te dienen hoopt Heard dat de rechters de rechtszaak van Depp nu zullen afwijzen.

De 'Pirates of the Carribean'-acteur eist meer dan 45 miljoen euro van Heard. (Belga / Belga)

© Twocoms / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

HBO wijst Trump terecht na Game of Thrones referentie - Actueel

HBO wijst Trump terecht na "Game of Thrones" referentie

Het laatste seizoen van "Game of Thrones" kende zijn langverwachte première vorige week zondag. En ook Amerikaans president Donald Trump lijkt een grote fan. In een van zijn tweets kopieerde hij nogal nadrukkelijk de schijfstijl van de bekende serie. Een move waar HBO niet meteen mee was opgezet.
Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage' - Actueel

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage'

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet zijn volop bezig met de opnames van 'Cold Courage', een nieuwe internationale fictiereeks. Momenteel draait de ploeg scènes in Antwerpen. 'Cold Courage' zal later te zien zijn op VTM.
Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep: - Actueel

Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep:

Het immense succes van 'Game of Thrones' heeft een onverwachte bijwerking. De verkoop van huskies boomt, maar de dieren worden ook steeds vaker in de steek gelaten na een impulsieve aankoop
In 'Duelles' met Veerle Baetens! - Actueel

In 'Duelles' met Veerle Baetens!

Vanaf 24 april schittert Veerle Baetens als Alice Brunelles in de Franstalige film Duelles van Olivier Masset-Depasse. Een gestyleerde prent, die het thrillergenre à la Hitchcock in ere wil herstellen, over de band tussen twee vrouwen in de jaren zestig. Ze wonen naast elkaar in een koppelwoning.... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein - Actueel

Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein

Amber Heard heeft bij de rechtbank foto's ingediend die moeten aantonen hoe haar chique penthouse kort en klein werd geslagen door haar ex-man Johnny Depp. De foto's worden gebruikt als munitie in de rechtszaak die Depp heeft aangespannen tegen Amber, omdat zij hem heeft beschuldigd van... Verder lezen...