Liam Payne wil zich op acteercarrière storten - Actueel Cinema

    
Actueel
Liam Payne wil zich op acteercarrière storten

De jongens van boyband One Direction breiden hun activiteiten uit. Nadat eerder al Harry Styles zijn acteerdebuut maakte in 'Dunkirk', heeft nu ook Liam Payne laten weten dat hij volop audities aan het doen is. En niet voor de minste: zo mocht hij een test doen voor Steven Spielberg. 

Liam Payne probeert in de acteervoetsporen van zijn voormalige One Direction-bandlid Harry Styles te treden. Hij vertelde in de Britse radioshow 'Capital Breakfast' dat hij al enkele audities achter de rug heeft. "Het eerste waar ik ooit auditie voor deed, was de remake van 'West Side Story' die door Steven Spielberg gemaakt wordt.

Op mijn vorige verjaardag kreeg ik een berichtje waarin stond: 'Op donderdag moet je SS ontmoeten.' Dus ik mocht voor hem auditie gaan doen, wat echt te gek was." Payne kreeg de rol uiteindelijk niet, maar dat kon zijn enthousiasme niet temperen. "Nee, ik kreeg de rol niet, maar ik was wel bij de laatste vijf mensen. Ik ben er nog altijd erg blij mee want het was moeilijk - het ging om een grote rol. Daarnaast was het ook de eerste auditie die ik ooit deed. Ik stuurde vier tapes in én ik slaagde erin om Steven Spielberg te ontmoeten. Dat was geweldig!", luidt het. Uiteindelijk kreeg Ansel Elgort de rol van Tony, waar Payne een auditie voor aflegde.

De voormalige One Direction-ster heeft gelukkig nog een zangcarrière om op terug te vallen: in 2018 bracht hij onder meer de nummers 'For You' (met Rita Ora) en 'Polaroid' (met Jonas Blue en Lennon Stella) uit, die ook bij ons in de hitlijsten belandden. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft - Actueel

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft

Jennifer Lawrence heeft totaal geen last van zenuwen tijdens het plannen van haar bruiloft. "Ik ben ook veel te lui om neurotisch te zijn", zegt de actrice, die sinds februari verloofd is met Cooke Maroney, in de podcast Naked with Catt Sadler.
Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award - Actueel

Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award

Dwayne 'The Rock' Johnson zal tijdens de uitreiking van de MTV Movie & TV Awards op 17 juni de MTV Generation Award in ontvangst mogen nemen. Dat maakte MTV zelf bekend.
Professor moet opstappen na Netflix-serie When They See Us - Actueel

Professor moet opstappen na Netflix-serie "When They See Us"

Elizabeth Lederer, de voormalige officier van justitie in de beroemde zaak rond de zogenoemde Central Park Five, heeft haar ontslag ingediend als professor aan de prestigieuze Columbia Law School nadat een grote groep zwarte studenten haar ontslag hadden geëist.
'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester - Actueel

'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester

De fans van de razend populaire sitcom 'Friends' kunnen hun hart ophalen in Manchester. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de serie pakt de lokale Primark namelijk uit met een replica van de Central Perk coffee shop.
Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken - Actueel

Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken

De Amerikaanse filmregisseur Bryan Singer heeft een schikking getroffen in de zaak rond Cesar Sanchez-Guzman, die Singer beschuldigt van seksueel misbruik. De schikking houdt in dat Singer 150.000 dollar (ruim 132.000 euro) moet betalen, schrijft Los Angeles Times.
Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man - Actueel

Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man

Gwyneth Paltrow (46) is vorig jaar getrouwd met Brad Falchuk (48), maar ze hebben ervoor gekozen om niet in hetzelfde huis te wonen. Toch benadrukt de actrice dat ze "het ideale huwelijk" hebben. Paltrow deed die opvallende onthulling tijdens een bijzonder openhartig gesprek over haar huwelijk in... Verder lezen...
Toerisme naar Tsjernobyl explodeert na succes miniserie - Actueel

Toerisme naar Tsjernobyl explodeert na succes miniserie

Tsjernobyl, sinds de kernramp in 1986 verworden tot een spookstad, spreekt meer dan ooit tot de verbeelding. Sinds het debuut van de HBO-miniserie 'Chernobyl' begin mei is het toerisme naar de voormalige nucleaire site in Oekraïne met 40 procent gestegen, zo melden lokale reisorganisatoren aan... Verder lezen...