Liam Payne wil zich op acteercarrière storten - Actueel Cinema

   - 

De jongens van boyband One Direction breiden hun activiteiten uit. Nadat eerder al Harry Styles zijn acteerdebuut maakte in 'Dunkirk', heeft nu ook Liam Payne laten weten dat hij volop audities aan het doen is. En niet voor de minste: zo mocht hij een test doen voor Steven Spielberg. 

Liam Payne probeert in de acteervoetsporen van zijn voormalige One Direction-bandlid Harry Styles te treden. Hij vertelde in de Britse radioshow 'Capital Breakfast' dat hij al enkele audities achter de rug heeft. "Het eerste waar ik ooit auditie voor deed, was de remake van 'West Side Story' die door Steven Spielberg gemaakt wordt.

Op mijn vorige verjaardag kreeg ik een berichtje waarin stond: 'Op donderdag moet je SS ontmoeten.' Dus ik mocht voor hem auditie gaan doen, wat echt te gek was." Payne kreeg de rol uiteindelijk niet, maar dat kon zijn enthousiasme niet temperen. "Nee, ik kreeg de rol niet, maar ik was wel bij de laatste vijf mensen. Ik ben er nog altijd erg blij mee want het was moeilijk - het ging om een grote rol. Daarnaast was het ook de eerste auditie die ik ooit deed. Ik stuurde vier tapes in én ik slaagde erin om Steven Spielberg te ontmoeten. Dat was geweldig!", luidt het. Uiteindelijk kreeg Ansel Elgort de rol van Tony, waar Payne een auditie voor aflegde.

De voormalige One Direction-ster heeft gelukkig nog een zangcarrière om op terug te vallen: in 2018 bracht hij onder meer de nummers 'For You' (met Rita Ora) en 'Polaroid' (met Jonas Blue en Lennon Stella) uit, die ook bij ons in de hitlijsten belandden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: