Liam Payne wil zich op acteercarrière storten - Actueel Cinema

    
Actueel
Liam Payne wil zich op acteercarrière storten

De jongens van boyband One Direction breiden hun activiteiten uit. Nadat eerder al Harry Styles zijn acteerdebuut maakte in 'Dunkirk', heeft nu ook Liam Payne laten weten dat hij volop audities aan het doen is. En niet voor de minste: zo mocht hij een test doen voor Steven Spielberg. 

Liam Payne probeert in de acteervoetsporen van zijn voormalige One Direction-bandlid Harry Styles te treden. Hij vertelde in de Britse radioshow 'Capital Breakfast' dat hij al enkele audities achter de rug heeft. "Het eerste waar ik ooit auditie voor deed, was de remake van 'West Side Story' die door Steven Spielberg gemaakt wordt.

Op mijn vorige verjaardag kreeg ik een berichtje waarin stond: 'Op donderdag moet je SS ontmoeten.' Dus ik mocht voor hem auditie gaan doen, wat echt te gek was." Payne kreeg de rol uiteindelijk niet, maar dat kon zijn enthousiasme niet temperen. "Nee, ik kreeg de rol niet, maar ik was wel bij de laatste vijf mensen. Ik ben er nog altijd erg blij mee want het was moeilijk - het ging om een grote rol. Daarnaast was het ook de eerste auditie die ik ooit deed. Ik stuurde vier tapes in én ik slaagde erin om Steven Spielberg te ontmoeten. Dat was geweldig!", luidt het. Uiteindelijk kreeg Ansel Elgort de rol van Tony, waar Payne een auditie voor aflegde.

De voormalige One Direction-ster heeft gelukkig nog een zangcarrière om op terug te vallen: in 2018 bracht hij onder meer de nummers 'For You' (met Rita Ora) en 'Polaroid' (met Jonas Blue en Lennon Stella) uit, die ook bij ons in de hitlijsten belandden. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

HBO wijst Trump terecht na Game of Thrones referentie - Actueel

HBO wijst Trump terecht na "Game of Thrones" referentie

Het laatste seizoen van "Game of Thrones" kende zijn langverwachte première vorige week zondag. En ook Amerikaans president Donald Trump lijkt een grote fan. In een van zijn tweets kopieerde hij nogal nadrukkelijk de schijfstijl van de bekende serie. Een move waar HBO niet meteen mee was opgezet.
Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage' - Actueel

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage'

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet zijn volop bezig met de opnames van 'Cold Courage', een nieuwe internationale fictiereeks. Momenteel draait de ploeg scènes in Antwerpen. 'Cold Courage' zal later te zien zijn op VTM.
Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep: - Actueel

Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep:

Het immense succes van 'Game of Thrones' heeft een onverwachte bijwerking. De verkoop van huskies boomt, maar de dieren worden ook steeds vaker in de steek gelaten na een impulsieve aankoop
In 'Duelles' met Veerle Baetens! - Actueel

In 'Duelles' met Veerle Baetens!

Vanaf 24 april schittert Veerle Baetens als Alice Brunelles in de Franstalige film Duelles van Olivier Masset-Depasse. Een gestyleerde prent, die het thrillergenre à la Hitchcock in ere wil herstellen, over de band tussen twee vrouwen in de jaren zestig. Ze wonen naast elkaar in een koppelwoning.... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein - Actueel

Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein

Amber Heard heeft bij de rechtbank foto's ingediend die moeten aantonen hoe haar chique penthouse kort en klein werd geslagen door haar ex-man Johnny Depp. De foto's worden gebruikt als munitie in de rechtszaak die Depp heeft aangespannen tegen Amber, omdat zij hem heeft beschuldigd van... Verder lezen...