Netflix-documentaire over Beyoncé volgende week te zien - Actueel Cinema

   - 

Streamingplatform Netflix heeft de eerste beelden van een nieuwe documentaire over Beyoncé online gezet. "Homecoming" zal vanaf 17 april te zien zijn, meldt Netflix. 

De documentaire is een ode aan het optreden van de wereldster op het Amerikaanse Coachella-festival in 2018. De zangeres schreef daar geschiedenis door er de eerste vrouwelijke zwarte headliner ooit te zijn. De enige twee andere vrouwelijke headliners waren Lady Gaga en Björk. Netflix pakte de bekendmaking op een opmerkelijke manier aan. De officiële Twitter-accounts van de streamingdienst in verschillende landen tweetten de poster van de documentaire bijna tegelijkertijd.

Naast de Netflix-documentaire zou de 37-jarige zangeres ook werken aan meerdere nieuwe singles, die op een deluxe album moeten verschijnen. Dat album zou verder gevuld worden met oude hits. Het laatste album van de ster, "Lemonade", dateert al van 2016. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: