'Game of Thrones'-bedenker wil niet dat tv-reeks stopt - Actueel Cinema

    
Actueel
'Game of Thrones'-bedenker wil niet dat tv-reeks stopt

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar het laatste seizoen, dat zondag van start gaat, heeft 'Game of Thrones'-bedenker George RR Martin te kennen gegeven dat hij de serie liever niet ziet eindigen. Dat vertelde hij vorige week op de première van het achtste seizoen in New York. 

De auteur van de boekenserie 'A Song Of Ice And Fire' liet verstaan dat hij "nog lang nadat de laatste aflevering op antenne is geweest zal ronddwalen in Westeros". "Ik denk niet dat dit het laatste seizoen zou moeten zijn. Maar we zijn toch op dit punt beland", zei hij op de première. "Ik besef dat dit het einde is, maar niet voor mij. Ik ben nog steeds fanatiek aan de boeken aan het schrijven", klonk het. "Er zijn bovendien al vijf spin-offs in ontwikkeling, dus ik zal nog lang in Westeros rondhangen."

Een prequel-serie van 'Game Of Thrones' komt volgend jaar al op de buis. John Simm en Naomi Watts zullen daarin de hoofdrollen spelen. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

HBO wijst Trump terecht na Game of Thrones referentie - Actueel

HBO wijst Trump terecht na "Game of Thrones" referentie

Het laatste seizoen van "Game of Thrones" kende zijn langverwachte première vorige week zondag. En ook Amerikaans president Donald Trump lijkt een grote fan. In een van zijn tweets kopieerde hij nogal nadrukkelijk de schijfstijl van de bekende serie. Een move waar HBO niet meteen mee was opgezet.
Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage' - Actueel

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage'

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet zijn volop bezig met de opnames van 'Cold Courage', een nieuwe internationale fictiereeks. Momenteel draait de ploeg scènes in Antwerpen. 'Cold Courage' zal later te zien zijn op VTM.
Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep: - Actueel

Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep:

Het immense succes van 'Game of Thrones' heeft een onverwachte bijwerking. De verkoop van huskies boomt, maar de dieren worden ook steeds vaker in de steek gelaten na een impulsieve aankoop
In 'Duelles' met Veerle Baetens! - Actueel

In 'Duelles' met Veerle Baetens!

Vanaf 24 april schittert Veerle Baetens als Alice Brunelles in de Franstalige film Duelles van Olivier Masset-Depasse. Een gestyleerde prent, die het thrillergenre à la Hitchcock in ere wil herstellen, over de band tussen twee vrouwen in de jaren zestig. Ze wonen naast elkaar in een koppelwoning.... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein - Actueel

Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein

Amber Heard heeft bij de rechtbank foto's ingediend die moeten aantonen hoe haar chique penthouse kort en klein werd geslagen door haar ex-man Johnny Depp. De foto's worden gebruikt als munitie in de rechtszaak die Depp heeft aangespannen tegen Amber, omdat zij hem heeft beschuldigd van... Verder lezen...