'Game of Thrones'-bedenker wil niet dat tv-reeks stopt - Actueel Cinema

   - 

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar het laatste seizoen, dat zondag van start gaat, heeft 'Game of Thrones'-bedenker George RR Martin te kennen gegeven dat hij de serie liever niet ziet eindigen. Dat vertelde hij vorige week op de première van het achtste seizoen in New York. 

De auteur van de boekenserie 'A Song Of Ice And Fire' liet verstaan dat hij "nog lang nadat de laatste aflevering op antenne is geweest zal ronddwalen in Westeros". "Ik denk niet dat dit het laatste seizoen zou moeten zijn. Maar we zijn toch op dit punt beland", zei hij op de première. "Ik besef dat dit het einde is, maar niet voor mij. Ik ben nog steeds fanatiek aan de boeken aan het schrijven", klonk het. "Er zijn bovendien al vijf spin-offs in ontwikkeling, dus ik zal nog lang in Westeros rondhangen."

Een prequel-serie van 'Game Of Thrones' komt volgend jaar al op de buis. John Simm en Naomi Watts zullen daarin de hoofdrollen spelen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: