Ketnet-serie 'Nachtwacht' sleept Nickelodeon Kids' Choice Award in de wacht - Actueel Cinema

   - 

Gisterenavond werden de Nickelodeon Kids' Choice Awards uitgereikt. Het Ketnet-programma 'Nachtwacht' viel hierbij in de prijzen. De serie kreeg de prijs voor 'Favoriete tv-programma België en Nederland'. 

Het was meteen ook de enige prijs voor een programma of persoon uit België. Alle andere nominaties werden niet verzilverd. Zo was Andy Peelman genomineerd in de categorie 'Favoriete Grappenmaker', 'Campus 12' streed ook mee naar de prijs voor 'Favoriete tv-programma België en Nederland' en Zita Wauters en Steffi Mercie maakten kans op een award in de categorie 'Aanstormend Talent'.

De Ketnet-serie 'Nachtwacht' gaat over een vampier, een weerwolf en een elf. Het bovennatuurlijke trio Vladimir, Wilko en Keelin neemt het in iedere aflevering op tegen wezens die uit de onderwereld komen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: