Joe Jonas en Sophie Turner stappen deze zomer in het huwelijksbootje - Actueel Cinema

   - 

Joe Jonas stapt komende zomer in het huwelijksbootje met zijn verloofde, de Britse "Game of Thrones"-actrice Sophie Turner. Dat heeft de zanger verteld tijdens een bezoekje aan de 'Late Late Show with James Corden'. De zanger zei dat het een zomerhuwelijk gaat worden. 

"Ik kijk er erg naar uit, het wordt geweldig", aldus Jonas, die grapte dat hij niet zoals zijn broer Nick 18 verschillende bruiloften krijgt. Nick trouwde in december met de Indiase actrice Priyanka Chopra en had verschillende ceremonies en feesten om hun huwelijk op te luisteren. Jonas' verloofde Sophie Turner komt uit Engeland, waardoor hij zich erop verheugd had om voor het eerst in zijn leven fan te worden van een voetbalclub. "Maar wat had je gedacht? Haar hele familie houdt niet van voetbal, maar van rugby." Turner is vooral bekend van haar rol als Sansa Stark in de door HBO-serie "Game of Thrones". Voor het spelen van het personage verft ze haar haar rood, van nature is ze blond.

Joe maakt samen met zijn broers Kevin en Nick Jonas deel uit van de poprockband Jonas Brothers. Die maakten onlangs bekend weer bij elkaar te komen. Volgens The Sun brengen Nick, Joe en Kevin niet alleen nieuwe muziek uit, maar wordt er ook een documentaire over de broers gemaakt. De Jonas Brothers begonnen hun band in 2005 en gingen vijf jaar later uit elkaar. In 2013 probeerden ze een comeback te maken, maar dat werd geen succes vanwege een ruzie over de muziekkeuze van hun nieuwe album. Nu, weer zes jaar later, is de ruzie inmiddels opgelost en hebben de broers zin om nieuwe muziek te gaan maken. Wanneer hun langverwachte album wordt uitgebracht, is nog niet duidelijk. (Belga / Belga)

© Photocarioca / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: