Roseanne Barr schoffeert MeToo-slachtoffers - Actueel Cinema

   - 

Roseanne Barr was te gast in de eerste aflevering van 'The Candace Owens Show'. In het programma begon de Amerikaanse actrice over de MeToo-beweging. Daarin was ze ongemeen hard voor de vrouwen die naar voren traden met hun verklaringen over seksueel misbruik. 

"Als een bepaalde situatie je niet bevalt, dan moet je zo'n hotelkamer verlaten", aldus Barr. "Dan zeg je: sorry, maar zo ga je niet met mij om. Als je besluit om wel te blijven, omdat je denkt dat je daardoor misschien wel een bepaalde filmrol krijgt, dan ben je voor mij niets anders dan een hoer."

Barr is absoluut niet op haar mondje gevallen. In mei vorig jaar kwam ze ook al in het oog van de storm te zitten. Na een tweet van haar, die door velen als racistisch werd bestempeld, besliste de Amerikaanse televisiezender ABC haar serie te schrappen. (Belga / Belga)

© Ga Fullner / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: