Geen Will Smith in tweede "Suicide Squad" film - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse steracteur Will Smith zal niet te zien zijn in de "Suicide Squad" sequel. Volgens Variety zou dit te wijten zijn aan "problemen met de planning" en zouden Smith en de filmmakers met "wederzijds respect" uit elkaar zijn gegaan. 

Dat Will Smith zou terugkeren in zijn rol als Deadshot in de tweede "Suicide Squad" was een publiek geheim. Maar nu zouden "problemen met de agenda" daar dus definitief een stokje voor hebben gestoken. De twee partijen zouden als "vrienden" uit elkaar zijn gegaan.

De eerste "Suicide Squad" bracht zo'n 746 miljoen dollar (656 miljoen euro) in het laatje, waardoor hoog ingezet wordt op een sequel. De opnames zouden deze herfst reeds aanvatten, zodat de film in de zomer van 2021 in de zalen te zien zou zijn. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Suicide Squad

Suicide Squad

Actie  Regie: David Ayer Met: Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie,... De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, onder leiding van Amanda Waller, doet een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen. Ze staan bekend als Task Force X of ook wel de Suicide Squad. Ze krijgen gevaarlijke opdrachten toegewezen in ruil voor een kortere... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: