Nieuwe ruimtereeks van 'Game Of Thrones'-auteur al na één seizoen afgevoerd - Actueel Cinema

   - 

'Nightflyers', een serie uit de koker van de auteur die verantwoordelijk is voor één van de populairste tv-blockbusters van het afgelopen decennium, George R.R. Martin, was geen lang leven beschoren. De reeks op de Amerikaanse commerciële omroep Syfy werd al na één seizoen stopgezet. Dat meldt filmsite Screen Rant. 

De psychologische thrillerreeks was gebaseerd op een werk van George R.R. Martin en liep tien afleveringen op Syfy. De kijkcijfers bleven echter onder de verwachtingen. Hoewel de reeks zijn oorsprong vindt in de horrornovelle van Martin uit 1980 en de uitgebreide versie uit 1981, is het tevens een herwerking van de gelijknamige film uit 1987. Het verhaal vindt plaats in de verre toekomst, het jaar 2093, en volgt een groepje wetenschappers in hun opzet om buitenaards leven te vinden. De bemanningsleden van hun state-of-the-art ruimteschip Nightflyer beginnen zich echter tegen elkaar te keren wanneer blijkt dat er boosaardige krachten schuilgaan in het schip.

Het eerste seizoen eindigde met een grote cliffhanger en zal - helaas voor de fans - wellicht nooit een vervolg krijgen. De cast bestond met Eoin Macken, David Ajala en Maya Eshet uit vrij onbekende namen. Op de online filmdatabase IMDb kreeg de serie met een magere 6 op 10 geen al te beste kritieken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: