Steun Kinograph eerste pop-upbioscoop van Brussel - Actueel Cinema

   - 

Inspiratie puttend uit de toenmalige buurtbioscopen en de « community cinema’s », die in verscheidene Europese steden met succes uit de grond werden gestampt, wil de KINOGRAPH als cinema in de eerste plaats een plek zijn voor ontmoetingen en ontdekkingen.

Door het culturele aanbod in de universiteitswijk van Elsene te verrijken, streeft de KINOGRAPH ernaar een plaats te worden waar verschillende soorten toeschouwers uit de wijk kunnen samenkomen.

Net omdat hij tijdelijk is, kan de KINOGRAPH gemakkelijk ideeën uitproberen en vernieuwen door de toeschouwer, dankzij zijn bijdrage aan de filmprogrammatie, in te zetten als ware speler binnen deze plaats. Concreet gesproken zal dit gebeuren via een pool, de « programmatieclub », die op regelmatige basis samen met ons team de koppen bij elkaar zullen steken.

De coöperatieve CinéCité, die streeft naar een nieuw aanbod van buurtbioscopen, is ontstaan uit een groepje vrienden, allen fervente liefhebbers van cultuur in het algemeen en cinema in het bijzonder.

Wil je ze helpen? Klik hier.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: