Whoopi Goldberg solliciteerde naar rol van eerste vrouwelijke Doctor in 'Doctor Who' - Actueel Cinema

    
Actueel
Whoopi Goldberg solliciteerde naar rol van eerste vrouwelijke Doctor in 'Doctor Who'

Whoopi Goldberg heeft in de podcast van de voormalige hoofdrolspeler van 'Doctor Who', David Tennant, onthuld dat ze jaren geleden al polste bij de bazen van de iconische Britse tv-productie of zij de nieuwe vrouwelijke Doctor kon worden. Het werd een njet. In 2017 werd bekendgemaakt dat Jodie Whittaker de rol van eerste vrouwelijke Doctor zou krijgen. 

De Amerikaanse comedienne en actrice Whoopi Goldberg solliciteerde jaren geleden al bij de BBC naar de populaire hoofdrol van de tijdreiziger. "Ik wou de eerste vrouwelijke Doctor zijn", klinkt het in een podcastgesprek met David Tennant. In haar ogen zou haar rol het Amerikaanse publiek bekend maken met 'Doctor Who': "Wij hebben geen 'Doctor Who'. We hebben geen personage dat door dimensie en tijd reist, observeert en soms een handje toesteekt. De gedachte alleen al maakte me blij." De BBC was echter niet tuk op Goldbergs idee. "Eum, nee, zeiden ze", aldus Goldberg. "Ik zei dat ik het begreep." En daarmee was de kous af. (Belga / Belga)

© JStone / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Plannen voor spin-offseries van 'SpongeBob' - Actueel

Plannen voor spin-offseries van 'SpongeBob'

In een poging om jonge kijkertjes weer aan zich te binden plant tv-zender Nickelodeon enkele spin-offs rond personages die het mooie weer maken in de animatieserie 'SpongeBob SquarePants'. Dat bericht entertainmentmagazine Variety.
Ik voelde mij dik, eenzaam en alleen - Actueel

"Ik voelde mij dik, eenzaam en alleen"

In 'Seule a mon mariage' geeft Tom Vermeir gestalte aan een wereldvreemde eenzaat die op zoek gaat naar de liefde. Het is zijn eerste Franstalige hoofdrol. Voorlopig verschijnt de film enkel in de Waalse en Brusselse zalen maar - zo vertrouwde Tom ons toe - binnenkort komt hij wellicht uit in... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
5 Valentijnsfilms voor romantische koppeltjes - Actueel

5 Valentijnsfilms voor romantische koppeltjes

Wij zochten 5 films uit die jullie een onvergetelijk romantische avond bezorgen, inclusief enkele sterke liefdesquotes. Happy Valentine's Day!
Richard Gere voor tweede maal papa geworden - Actueel

Richard Gere voor tweede maal papa geworden

Richard Gere is voor de tweede maal papa geworden. De intussen 69-jarige acteur en zijn 36-jarige partner Alejandra Silva zijn enkele dagen geleden bevallen van een zoon.
Plannen voor 'Walking Dead'-spin-off met Maggie - Actueel

"Plannen voor 'Walking Dead'-spin-off met Maggie"

Het 'Walking Dead'-universum blijft maar uitbreiden met enkele spin-offs, waaronder misschien eentje met het personage Maggie in een hoofdrol. De actrice die Maggie Greene speelt in de zombieserie, Lauren Cohan, onthulde tegenover entertainmentmagazine The Hollywood Reporter dat er plannen zijn in... Verder lezen...
Nog eens twee extra seizoenen voor 'The Simpsons' - Actueel

Nog eens twee extra seizoenen voor 'The Simpsons'

'The Simpsons', de langstlopende Amerikaanse televisieserie aller tijden, zal nog eens twee seizoenen langer te zien zijn bij de Amerikaanse mediagroep Fox. Dat maakte de studio zelf bekend.