Jennifer Lawrence is verloofd met vriend Cooke Maroney - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is verloofd. Ze gaat trouwen met haar vriend Cooke Maroney, zo bevestigde haar vertegenwoordiger aan Amerikaanse media. 

De 28-jarige Oscarwinnares had afgelopen weekend de geruchtenmolen al op gang gebracht door zich tijdens een wandeling in New York te laten spotten met een wel erg opvallende ring. Die geruchten over een verloving blijken nu te kloppen: Lawrence gaat trouwen met haar vriend, kunsthandelaar Cooke Maroney.

De 'Hunger Games'-actrice leerde haar huidige verloofde kennen toen de twee vorig jaar aan elkaar werden voorgesteld door Laura Simpson, een goede vriend van de filmvedette. Maroney, directeur bij de Gladstone Gallery in New York, mag zich binnenkort dus de man noemen van één van de best best betaalde actrices ter wereld. Een trouwdatum heeft het koppel nog niet bekendgemaakt. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...
The Hunger Games

The Hunger Games

Actie, Avontuur  Regie: Gary Ross Met: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson,... Zou jij kunnen overleven, alleen in de wildernis? Wanneer alles en iedereen erop gebrand is dat je de ochtend niet levend haalt? Winnen betekent eeuwige roem en rijkdom. Verliezen betekent een zekere dood. De Hongerspelen zijn begonnen... In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: