Matt 'Joey' LeBlanc griste souvenirs mee van 'Friends'-set - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Matt LeBlanc heeft in een interview toegegeven dat hij enkele dingen die hem na aan hart lagen van de 'Friends'-set bijgehouden heeft. 

De laatste aflevering van de populaire serie 'Friends' ligt ondertussen al vijftien jaar achter ons. Een van de meest geciteerde personages is wellicht nog steeds Joey Tribbiani, de man die met de drie woorden "How you doin'?" nagenoeg elke vrouw in bed praatte.

In een interview met talkshowpresentator Jimmy Fallon blikte de voormalige 'Top Gear'-presentator terug op de tien seizoenen lange, razend populaire reeks. Toen Fallon hem vroeg of hij ooit iets had meegegrist van de set, antwoordde LeBlanc bevestigend. "Herinner je je de kickertafel nog in het appartement van Joey en Chandler? Ik heb dat balletje mee naar huis genomen. Het zit ergens in mijn gereedschapskist", lachte hij. Het balletje was echter niet het enige wat LeBlanc meenam. "Weet je nog, dat tekenbord aan de deur in het appartement waar van alles op geschreven stond? Dat heb ik op het einde ook meegenomen. Maar niet voor mezelf. De man die dat tekenbord volschreef, was Paul, de elektricien. Hij verzon altijd iets leuks voor op het bord, iets dat relevant was voor het verhaal. Dus ik stal het en gaf het aan hem", klonk het. "Ik had het voor veel meer geld kunnen verkopen", lachte hij vervolgens. De 51-jarige acteur vertelde ook dat hij niet zo graag meer naar de 'Friends'-herhalingen kijkt, omdat ze hem het gevoel geven dat hij wel erg oud is geworden.

Tijdens een eerder interview in 'Live with Kelly and Ryan' herinnerde hij zich een pijnlijke confrontatie met een jonge fan. "Enkele jaren geleden wandelde ik op straat en riep er plots een 13 à 14-jarig jongetje 'Oh mijn God, jij bent de vader van Joey!'. Ik antwoordde hem: 'Opkrassen, jij!', net zoals een oud mannetje zou zeggen", lachte hij. (Belga / Belga)

© Featureflash Photo 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: