'Criminal Minds' houdt het na vijftien seizoenen voor bekeken - Actueel Cinema

    
Actueel
'Criminal Minds' houdt het na vijftien seizoenen voor bekeken

De succesvolle en langlopende misdaadserie 'Criminal Minds' verdwijnt na het vijftiende seizoen van de buis. het laatste seizoen zal maar tien afleveringen lang zijn en wordt dit jaar uitgezonden. Dat meldt The Hollywood Reporter. 

Met een totaal van liefst 325 afleveringen is 'Criminal Minds' één van de langstlopende televisiedrama's ooit uitgezonden - decennia oude soapseries niet in acht genomen. De beroemde misdaadserie, die het werk en leven van een FBI-team volgt, is al sinds september 2005 onafgebroken op het Amerikaanse CBS te zien. Ook bij ons telt het programma behoorlijk wat fans. In Vlaanderen zijn de afleveringen van 'Criminal Minds' te bekijken op VIJF.

De serie kende de afgelopen jaren een aantal controverses. Zo werd hoofdrolspeler Thomas Gibson, ondanks de sleutelrol die hij in de serie vertolkte, in 2016 na elf seizoenen ontslagen na een vermeende ruzie met één van de producers. Later bracht entertainmentmagazine Variety aan het licht dat Greg St. Johns, medewerker achter de schermen, ondanks beschuldigingen en een strafonderzoek rond misbruik zijn baan niet zou verliezen. De opnames van het vijftiende en laatste seizoen zouden deze lente beginnen. Later in 2019 moet het slotseizoen worden uitgezonden. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Actrice Sarah Hyland (Modern Family) verloofd - Actueel

Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster.
Gossip Girl krijgt spin-off - Actueel

"Gossip Girl" krijgt spin-off

De populaire serie "Gossip Girl" krijgt een 2.0-versie. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de serie te zien zijn, zo schrijven Amerikaanse vakbladen.
Friends meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel

Friends" meubelcollectie binnenkort te koop

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie.
Hugh Grant ijvert voor einde sociale media - Actueel

Hugh Grant ijvert voor einde sociale media

Als het van Hugh Grant afhangt, zou sociale media geen lang leven meer beschoren zijn. "Ik zou er gewoon de stekker uittrekken", zei de "Notting Hill"-ster in de "My Favorite Episode" podcast van Variety.
Netflix schrapt omstreden scène uit 13 Reasons Why - Actueel

Netflix schrapt omstreden scène uit "13 Reasons Why"

Netflix heeft twee jaar na de première van de reeks "13 Reasons Why" beslist om een expliciete zelfmoordscène uit de laatste aflevering te schrappen. Dat meldt het streamingplatform via Twitter.