Voltallige cast van 'Game of Thrones'-prequel onthuld - Actueel Cinema

    
Actueel
Voltallige cast van 'Game of Thrones'-prequel onthuld

Televisienetwerk HBO heeft de voltallige cast van de prequel van 'Game of Thrones' bekendgemaakt. De opnames voor de nieuwe serie gaan binnenkort van start. 

De cast zal, net zoals de originele serie, voornamelijk bestaan uit nieuwe talenten die minder bekend zijn bij het grote publiek. Deadline meldt dat acteurs Naomie Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower (Caius in 'Twilight'), Shelia Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley (Lucy in 'The Chronicles of Narnia'), Alex Sharp en Tony Regbo allemaal te zien zullen zijn in de - nog titelloze - prequel-serie. Eerder raakte al bekend dat de vrouwelijke hoofdrol voor topactrice Naomi Watts is, en de mannelijke hoofdrol voor Josh Whitehouse.

De opnames van de prequel zullen naar verluidt volgende maand al van start gaan. Over het verhaal is nog maar weinig geweten. Het zou zich duizenden jaren voor de perikelen in 'Game of Thrones' afspelen. In de serie zal te zien zijn hoe 'de gouden heldenjaren' ten einde komen.

In april komt het achtste en laatste seizoen van 'Game of Thrones' op de buis. Elke aflevering zal de lengte van een speelfilm hebben. (Belga / Belga)

© Andrea Raffin / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Actrice Sarah Hyland (Modern Family) verloofd - Actueel

Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster.
Gossip Girl krijgt spin-off - Actueel

"Gossip Girl" krijgt spin-off

De populaire serie "Gossip Girl" krijgt een 2.0-versie. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de serie te zien zijn, zo schrijven Amerikaanse vakbladen.
Friends meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel

Friends" meubelcollectie binnenkort te koop

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie.
Hugh Grant ijvert voor einde sociale media - Actueel

Hugh Grant ijvert voor einde sociale media

Als het van Hugh Grant afhangt, zou sociale media geen lang leven meer beschoren zijn. "Ik zou er gewoon de stekker uittrekken", zei de "Notting Hill"-ster in de "My Favorite Episode" podcast van Variety.
Netflix schrapt omstreden scène uit 13 Reasons Why - Actueel

Netflix schrapt omstreden scène uit "13 Reasons Why"

Netflix heeft twee jaar na de première van de reeks "13 Reasons Why" beslist om een expliciete zelfmoordscène uit de laatste aflevering te schrappen. Dat meldt het streamingplatform via Twitter.