Voltallige cast van 'Game of Thrones'-prequel onthuld - Actueel Cinema

    
Actueel
Voltallige cast van 'Game of Thrones'-prequel onthuld

Televisienetwerk HBO heeft de voltallige cast van de prequel van 'Game of Thrones' bekendgemaakt. De opnames voor de nieuwe serie gaan binnenkort van start. 

De cast zal, net zoals de originele serie, voornamelijk bestaan uit nieuwe talenten die minder bekend zijn bij het grote publiek. Deadline meldt dat acteurs Naomie Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower (Caius in 'Twilight'), Shelia Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley (Lucy in 'The Chronicles of Narnia'), Alex Sharp en Tony Regbo allemaal te zien zullen zijn in de - nog titelloze - prequel-serie. Eerder raakte al bekend dat de vrouwelijke hoofdrol voor topactrice Naomi Watts is, en de mannelijke hoofdrol voor Josh Whitehouse.

De opnames van de prequel zullen naar verluidt volgende maand al van start gaan. Over het verhaal is nog maar weinig geweten. Het zou zich duizenden jaren voor de perikelen in 'Game of Thrones' afspelen. In de serie zal te zien zijn hoe 'de gouden heldenjaren' ten einde komen.

In april komt het achtste en laatste seizoen van 'Game of Thrones' op de buis. Elke aflevering zal de lengte van een speelfilm hebben. (Belga / Belga)

© Andrea Raffin / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Superheldenacteurs versterken cast van 'Black Mirror' - Actueel

Superheldenacteurs versterken cast van 'Black Mirror'

De Amerikaanse acteurs Anthony Mackie en Yahya Abdul-Mateen II zijn de nieuwste castleden van het vijfde seizoen van 'Black Mirror', zo kondigt entertainmentmagazine Deadline aan. De heren kropen afgelopen jaren in de huid van respectievelijk Falcon, in onder meer 'Captain America', en de schurk... Verder lezen...
'Peaky Blinders' wordt videospel - Actueel

'Peaky Blinders' wordt videospel

De populaire BBC-serie 'Peaky Blinders', over het reilen en zeilen van een straatbende in Birmingham vlak na WOI, wordt in een videospel gegoten. Dat bevestigde entertainmentsite New Musical Express (NME) op gezag van enkele spelontwikkelaars.
'Strangers Things'-actrice is samen met zoon van David Beckham - Actueel

'Strangers Things'-actrice is samen met zoon van David Beckham

Millie Bobby Brown heeft opnieuw de liefde gevonden en haar nieuwe vriend is een bekend gezicht. De actrice uit 'Stranger Things' vormt tegenwoordig een koppel met Romeo Beckham, zoon van voormalig stervoetballer David Beckham.
Telenet lanceert Game of Thrones pop-upbar - Actueel

Telenet lanceert Game of Thrones pop-upbar

Kijkers wereldwijd zetten zich schrap voor het laatste seizoen van Game of Thrones, de populairste HBO-serie ooit. Ook Telenet, Home of HBO in België, haalt een laatste keer alles uit de kast om fans de ultieme GoT-ervaring te bieden.
5 iconische films van Tim Burton - Actueel

5 iconische films van Tim Burton

Wij zijn alvast razend benieuwd naar deze nieuwste film van de hand van Tim Burton. Ter voorbereiding lijstten wij nog even 5 iconische Tim Burton films op.
Lego lanceert een 'Friends'-collectie - Actueel

Lego lanceert een 'Friends'-collectie

De iconische sticom 'Friends' en het alomtegenwoordige speelgoed Lego: beide blijven waanzinnig populair bij het grote publiek. Dat succes wordt nu in de vorm gegoten van een heuse 'Friends'-legoset. Binnenkort kunnen fans zich uitleven door zelf de serie na te spelen met het bekende speelgoed.
'Friends'-festival keert dit jaar terug in Groot-Brittannië - Actueel

'Friends'-festival keert dit jaar terug in Groot-Brittannië

Het 'FriendsFest' keert terug naar het Verenigd Koninkrijk voor een extra speciale editie. Daarmee wordt gevierd dat de sitcom 'Friends' 25 jaar geleden voor het eerst op tv kwam in het VK. Het evenement wordt een rondreizende tentoonstelling waar een aantal van de meest geliefde sets uit de serie... Verder lezen...