Rami Malek van "Bohemian Rhapsody" is niet langer single - Actueel Cinema

    
Actueel
Rami Malek van

De Amerikaanse acteur met Egyptische roots Rami Malek, bekend van zijn vertolking als Freddie Mercury in de biopic "Bohemian Rhapsody" en de tv-serie "Mr. Robot", is niet langer single. De liefde tussen hem en medespeelster Lucy Boynton (oftewel Mary) in de Queen-film droop van het scherm, en nu blijken de twee ook in het echte leven een koppel te vormen. 

De twee acteurs ontmoetten elkaar tijdens de opnames van "Bohemian Rhapsody", de film over Queen die zondag met twee Golden Globes aan de haal ging. Al in april vertelde een bron het volgende aan Us Weekly: "Hij is helemaal weg van haar. Hij bezoekt haar constant in Londen." De twee zelf bevestigden niets, maar de chemie tussen beiden viel niet te ontkennen. En het feit dat hij vanuit Los Angeles helemaal naar Londen vloog voor haar, wil ook iets zeggen. In augustus verscheen er een foto waarop de twee al kussend te zien waren tijdens een lunch in Hollywood. Wederom maakten ze hun relatie niet officieel bekend.

Bij het aanvaarden van de 'Breakthrough Artist Award' tijdens het Palm Springs International Film Festival op 3 januari bedankte hij Lucy wel uitbundig. "Bedankt, Lucy Boynton. Je was mijn bondgenote, mijn vertrouwelinge, mijn lief. Heel hard bedankt." (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Actrice Sarah Hyland (Modern Family) verloofd - Actueel

Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster.
Gossip Girl krijgt spin-off - Actueel

"Gossip Girl" krijgt spin-off

De populaire serie "Gossip Girl" krijgt een 2.0-versie. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de serie te zien zijn, zo schrijven Amerikaanse vakbladen.
Friends meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel

Friends" meubelcollectie binnenkort te koop

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie.
Hugh Grant ijvert voor einde sociale media - Actueel

Hugh Grant ijvert voor einde sociale media

Als het van Hugh Grant afhangt, zou sociale media geen lang leven meer beschoren zijn. "Ik zou er gewoon de stekker uittrekken", zei de "Notting Hill"-ster in de "My Favorite Episode" podcast van Variety.
Netflix schrapt omstreden scène uit 13 Reasons Why - Actueel

Netflix schrapt omstreden scène uit "13 Reasons Why"

Netflix heeft twee jaar na de première van de reeks "13 Reasons Why" beslist om een expliciete zelfmoordscène uit de laatste aflevering te schrappen. Dat meldt het streamingplatform via Twitter.