NBC wil Meghan Markle nog één keer opvoeren in 'Suits' - Actueel Cinema

    
Actueel
NBC wil Meghan Markle nog één keer opvoeren in 'Suits'

Meghan Markle werd beroemd als Rachel Zane in de Amerikaanse serie 'Suits'. Na haar verloving met prins Harry moest ze haar acteercarrière vaarwel zeggen, tot grote spijt van haar fans en de makers van 'Suits'. Maar er is ook goed nieuws voor wie haar mist: de kans bestaat dat ze nog een laatste keer in de serie verschijnt. 

NBC Universal, het mediabedrijf achter 'Suits', zou Markle namelijk ettelijke miljoenen aanbieden om nog een keer op het scherm te verschijnen. Een anonieme bron stond 'Daily Star' te woord: "De opnames zouden maximum een halve dag in beslag nemen. Er is nog geen vast bedrag overeengekomen, maar de onderhandelingen zullen zeer binnenkort van start gaan. Het bedrag zou tussen de twee en zes miljoen dollar liggen en dat lijkt enorm, maar het zou gaan om een van de grootste marketingovereenkomsten in de televisiegeschiedenis."

Meghan Markle zou het bedrag echter niet zelf opstrijken. Dat zou namelijk integraal naar een goed doel naar keuze gaan. Het Britse koningshuis werd al benaderd voor commentaar, maar zwijgt tot nog toe in alle talen. Concreet zou Markle ook in de serie zwanger zijn en samen met Mike, haar partner in 'Suits', in het Verenigd Koninkrijk leven. NBC verwacht dat de aflevering een enorme publiekstrekker zou zijn, wat het hoge bedrag verklaart. Nu nog afwachten wat Markle beslist. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Actrice Sarah Hyland (Modern Family) verloofd - Actueel

Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster.
Gossip Girl krijgt spin-off - Actueel

"Gossip Girl" krijgt spin-off

De populaire serie "Gossip Girl" krijgt een 2.0-versie. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de serie te zien zijn, zo schrijven Amerikaanse vakbladen.
Friends meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel

Friends" meubelcollectie binnenkort te koop

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie.
Hugh Grant ijvert voor einde sociale media - Actueel

Hugh Grant ijvert voor einde sociale media

Als het van Hugh Grant afhangt, zou sociale media geen lang leven meer beschoren zijn. "Ik zou er gewoon de stekker uittrekken", zei de "Notting Hill"-ster in de "My Favorite Episode" podcast van Variety.
Netflix schrapt omstreden scène uit 13 Reasons Why - Actueel

Netflix schrapt omstreden scène uit "13 Reasons Why"

Netflix heeft twee jaar na de première van de reeks "13 Reasons Why" beslist om een expliciete zelfmoordscène uit de laatste aflevering te schrappen. Dat meldt het streamingplatform via Twitter.