HBO lost korte teaser voor laatste seizoen van 'Game of Thrones' - Actueel Cinema

    
Actueel
HBO lost korte teaser voor laatste seizoen van 'Game of Thrones'

Het Amerikaanse televisienetwerk HBO heeft een teaser gedeeld waarin we een eerste glimp opvangen van de series die dit daar zullen worden uitgezonden. In enkele seconden krijgen we te zien hoe twee belangrijke personages in de hitserie 'Game of Thrones' elkaar voor het eerst ontmoeten. 

De HBO-serie waarop wellicht de meeste fans vol ongeduld zitten te wachten, is het laatste seizoen van de uitzonderlijk populaire fantasyserie 'Game of Thrones'. De reeks komt in de nieuwste teaser amper een paar seconden aan bod, maar uit die seconden valt al behoorlijk wat af te leiden. Voor het eerst in de geschiedenis van de serie zien we hoofdpersonages Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) Sansa Stark (Sophie Turner) samen op het scherm verschijnen. De oudste Stark-dochter lijkt met de woorden "Winterfell is van u, hoogheid" trouw te zweren aan de "Queen of Dragons". 'Game of Thrones' staat erom bekend dat geen enkel personage - hoe populair ook - veilig is, maar uit het korte fragment blijkt dat tijdens het laatste seizoen toch nog een aantal oude bekenden in leven zijn. Zo zie we naast Jon Snow, Daenerys Targaryen en Sansa Stark ook Brienne en Ser Jorah Mormont in beeld verschijnen. Hoe lang zij het nog uitzingen, blijft natuurlijk maar de vraag.

Het achtste en laatste seizoen van 'Game of Thrones' wordt uitgezonden in april. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Luke Perry krijgt eerbetoon in vierde seizoen van Riverdale - Actueel

Luke Perry krijgt eerbetoon in vierde seizoen van "Riverdale"

De in maart overleden Amerikaanse acteur Luke Perry krijgt binnenkort een passend eerbetoon in het vierde seizoen van "Riverdale". Dat heeft de maker van de serie, Roberto Aguirre-Sarcasa, laten weten op Twitter.
Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic - Actueel

Sophie Turner wil dolgraag Boy George spelen in biopic

De aankomende biopic over Boy George, leadzanger van popband Culture Club, heeft zijn hoofdrolspeelster gevonden - althans , als het aan Sophie Turner ligt. De "Game Of Thrones"-actrice staat naar eigen zeggen te springen voor de rol nadat Boy George haar had genoemd als mogelijke kandidaat
Kit Harington opnieuw thuis na verblijf in afkickcentrum - Actueel

Kit Harington opnieuw thuis na verblijf in afkickcentrum

De Britse "Game of Thrones"-acteur Kit Harington heeft de afkickkliniek waar hij een tijdje verbleef weer verlaten. Harington werd afgelopen week gezien in zijn thuisstad Londen, schrijft E! News, dat ook een foto van de acteur plaatste.
Jean-Claude Van Damme laat zich door het publiek regisseren - Actueel

Jean-Claude Van Damme laat zich door het publiek regisseren

Jean-Claude Van Damme maakt zijn comeback op het Belgische scherm. Ditmaal niet in een film of televisiereeks, maar in een reclamespot voor telecombedrijf Orange. Hoe het clipje er zal uitzien, wordt bepaald door het publiek.