Olivia Newton-John drukt geruchten over gezondheidstoestand de kop in - Actueel Cinema

   - 

Al enige tijd gaat het bericht de ronde dat Olivia Newton-John nog maar een paar weken te leven heeft. De actrice heeft echter al deze geruchten ontkracht. Ze plaatste een video op sociale media om te melden dat alles goed gaat met haar. 

Bij Newton-John werd eerder dit jaar voor de derde keer kanker geconstateerd. In 1992 kreeg zij borstkanker, en in 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder. Deze keer is er een tumor gevonden in haar ruggengraat.

Eerder deze week liet de Amerikaanse site Radar Online weten dat het een nipte kwestie zou worden om het naderende huwelijk van dochter nog levend mee te maken. Maar in een filmpje wuift de 'Grease'-actrice dus al die berichtgeving weg. "Om een beroemde uitspraak aan te halen: de berichten over mijn dood zijn zwaar overdreven. Ik wens jullie allemaal een prachtig en gezond 2019. Dank voor jullie steun", liet ze weten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: