5 maal filminspiratie voor een ongelofelijk foute kersttrui - Actueel Cinema

   - 

Binnenkort haalt iedereen opnieuw zijn allerfoutste kersttrui uit de kast. En op vrijdag 21 december is het Ugly Christmas Sweater Day. Heb jij nog geen foute kersttrui? En wil je er graag eentje halen maar mis je nog wat inspiratie? Aha, Cinenews to the rescue! Wij maakten speciaal voor jullie een filmlijstje boordevol foute kersttrui inspiratie!

Bridget Jones Diary 
Een klassieker onder de klassiekers: Mark Darcy’s (Colin Firth) rendiertrui. Vandaag zelfs vaak te verkrijgen met lichtgevende rode neus. Bijna zo fout dat het alweer hip wordt.

Lars & The Real Girl
Verkies jij een minder opvallend exemplaar? Dan is de kersttrui van Lars (Ryan Gosling) ééntje die jou zeker zal kunnen bekoren. Een mooi kerstpatroon in een zachtere kleur dan de traditionele rood-bauw combinatie.

Dumb and Dumber 
Of houd jij best van vintage kledij? Ga dan voor een trui in de trend van die van Jim Carrey en Lauren Holly in Dumb & Dumber. Kerstgevoel gegarandeerd - inclusief nostalgie naar de jaren ‘80 en ‘90.

National Lampoon’s Christmas Vacation how 
Moet je nog op zoek naar kersttruien voor het hele gezin? Dan kan National Lampoon’s Christmas Vacation in handige inspiratiebron zijn. Een mooie combinatie van verschillende kleuren en effen versus patroontjes.

How The Grinch Stole Christmas
Of Jim Carrey al heel wat verschillende foute kersttruien heeft gedragen? Ja hoor! Om deze selectie af te sluiten raden we er met plezier nog ééntje aan met accessoires: Belletjes! Vandaag geupdatet tot kersttruien met kerstmuziekje inbegrepen.  

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: