Kit Harington ontkent affaire met Russisch model - Actueel Cinema

   - 

In juni stapte de Britse acteur Kit Harington in het huwelijksbootje met zijn "Game of Thrones"-tegenspeelster Rose Leslie, maar dat bootje is beginnen te wankelen. Een Russisch model beweert namelijk dat de acteur tijdens en na zijn huwelijk seks heeft gehad met haar. Hij ontkent echter de vrouw ooit te hebben ontmoet. 

Toen de 31-jarige Harington, ook wel bekend als Jon Snow uit de HBO-serie, in juni trouwde met zijn Ygritte, werden heel wat harten gebroken. Russisch model en actrice Olga Vlaslova beweerde niet veel later een affaire te hebben met de acteur. Vlaslova deelde volgens Entertainment Tonight een foto van de naakte, slapende Kit Harington op sociale media. Volgens haar zouden de twee elkaar ontmoet hebben in Luxemburg en ontstond er een bloeiende affaire, zowel voor als tijdens zijn huwelijk met Leslie.

De acteur ontkent dat echter in alle toonaarden: "De aantijgingen in dit verhaal zijn helemaal onterecht. Ik ben zelfs nooit in Luxemburg geweest en heb Olga Vlaslova nooit ontmoet." Fans geloven ook niet dat het om hem gaat, maar wel dat er lustig met Photoshop werd gewerkt. (Belga / Belga)

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: