Stan Lee krijgt publieke herdenkingsdienst - Actueel Cinema

   - 

Stan Lee is intussen begraven, maar fans van de stripauteur kunnen binnenkort toch aanwezig zijn op een publieke dienst om hun medeleven te betuigen. Dat meldt zijn bedrijf POW! Entertainment. 

POW! Entertainment zal het event organiseren, zo liet het weten via een bericht op Twitter. "Nu we allemaal nog steeds onze gevoelens aan het verwerken zijn na het overlijden van Stan, vragen vele mensen ons of er een grote herdenkingsdienst komt. Stan was er altijd heel duidelijk over dat hij geen grote begrafenis wilde, maar we zullen het wel op ons nemen om na die besloten dienst een publieke herdenking te organiseren om zijn buitengewone nalatenschap te vieren." Daarnaast kunnen fans ook boodschappen delen op een "eerbetoonpagina" op de website van POW! Entertainment.

Wanneer de herdenkingsdienst zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Lee liet vorige week het leven na een strijd tegen een longontsteking en hartproblemen. (Belga / Belga)

© Photos: Anton_Ivanov & Featureflash 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: