"Peaky Blinders" krijgt filmadapatatie - Actueel Cinema

   - 

Er komt een versie voor de bioscoop van de succesvolle Britse misdaadserie "Peaky Blinders". Dat heeft Otto Batthurst gezegd, de regisseur van de eerste drie episodes van de langlopende serie. 

Steven Knight, de bedenker van de serie, had al interesse laten blijken voor een musical of filmadapatie van "Peaky Blinders". Nu de opnamen van het vijfde seizoen bezig zijn, heeft Bathurst de geruchten bevestigd dat er aan een bioscoopversie geschreven wordt. "Ik denk dat Steven er momenteel mee bezig is", gaf Bathurst toe in een recent interview met Yahoo Movies. Het vijfde seizoen van "Peaky Blinders", nog altijd met ster Cillian Murphy, is gepland voor lente of zomer 2019. Of Cillian Murphy ook in de film zal meespelen, is nog niet duidelijk. "Het is een sexy idee, maar ik zal mijn oordeel reserveren tot het idee aan mij wordt voorgesteld."

De Belgische regisseur Tim Mielants, hij regisseerde vijf episodes van de serie, is niet bij het vijfde seizoen betrokken. Momenteel is hij bezig met de postproductie van "De Patrick", zijn langspeelfilmdebuut. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: