Miley Cyrus binnenkort wellicht te zien in 'Black Mirror' - Actueel Cinema

   - 

Miley Cyrus heeft hoogstwaarschijnlijk een rol te pakken in het vijfde seizoen van 'Black Mirror'. De Amerikaanse zangeres werd gespot in Zuid-Afrika, waar de opnames in volle gang zijn. 

Op Twitter verschenen de afgelopen tijd heel wat enthousiaste tweets van fans die de zangeres hadden gespot. De website Pop Crave tweette dinsdag over het gerucht - Cyrus zelf heeft immers nog niets bevestigd. Voor het vijfde seizoen van 'Black Mirror' is nog geen officiële releasedatum bekend, maar eerdere geruchten hadden het over december. Nog heel eventjes geduld dus, om de zangeres aan het werk te zien. Voor zij die 'Black Mirror' nog niet kennen: het gaat om een science fiction-serie die zich afspeelt in de nabije toekomst.

'Black Mirror' focust op de invloed van moderne technologie op ons leven en wat die invloed op korte termijn zou kunnen betekenen. Zullen we elkaar massaal gaan beoordelen via een app? Zal het mogelijk zijn om de doden terug tot leven te wekken in de vorm van een pop? Alle afleveringen lopen slecht af, zoals het een goede dystopie betaamt. (Belga / Belga)

© DFree / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: