Westworld' heeft Antonio Banderas op het oog voor schurkenrol - Actueel Cinema

   - 

Acteur Antonio Banderas geniet naar verluidt belangstelling om aan de vaste cast van het derde seizoen van 'Westworld' toegevoegd te worden. Dat meldt filmsite Screen Rant. Eerder strikte de reeks ook al 'Breaking Bad'-vedette Aaron Paul. 

Betaalzender HBO heeft zijn oog laten vallen op de Spaanse acteur Antonio Banderas, onder andere bekend van diens hoofdrol in de 'Zorro'-films en de stem van de Gelaarsde Kat in de 'Shrek'-films. De 58-jarige acteur, regisseur en zanger zou een schurk spelen, gelijkaardig aan Javier Bardems personage in de James Bond-film 'Skyfall'. Het derde seizoen van 'Westworld' belooft "een radicale verandering" in de sci-fi-wereld. Het al complexe verhaal zal er nog een paar extra verhaallijnen bij krijgen, luidt het.

'Westworld' groeide sinds de lancering in 2016 uit tot één van de populairste series van de Amerikaanse betaalzender HBO. De reeks is gebaseerd op de film van Michael Crichton uit 1973 en behandelt thema's als artificiële intelligentie, het ontstaan van artificieel bewustzijn en morele dilemma's omtrent de rechten van en de omgang met artificiële intelligentie. De gespannen relatie tussen mens en slimme machines bereikt een culminatiepunt, waarop de bom barst en een revolutie uitbreekt. Het tweede seizoen van 'Westworld' kreeg maar liefst 21 Emmy-nominaties. (Belga / Belga)

© PAN Photo Agency / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: