Idris Elba is volgens People Magazine 'Sexiest Man Alive' - Actueel Cinema

   - 

De Britse acteur Idris Elba is door het Amerikaanse tijdschrift People Magazine uitgeroepen tot de "Sexiest Man Alive" van dit jaar. Hij komt daarmee in een lijstje van beroemdheden te staan naast onder meer Johnny Depp, George Clooney en Dwayne Johnson, die eerder al tot "meest sexy man ter wereld" werden verkozen. 

Elba brak bij het grote publiek door met zijn rol als Stringer Bell in de televisieserie 'The Wire'. Op het grote scherm vertolkte hij Nelson Mandela in 'Long Walk to Freedom' en de slechterik Krall in 'Star Trek Beyond'. Hij had ook rollen in 'Thor' en de 'Avengers'-filmreeks. People Magazine noemt de acteur een "smeulende superster" op de cover die door Elba wordt gesierd. Het is talkshowpresentator Jimmy Fallon die in zijn programma als eerste de winnaar mocht bekendmaken. "Mijn moeder gaat erg, erg trots zijn" zo reageerde de acteur bij Fallon.

In 1985 werd acteur Mel Gibson de eerste man ooit om door People Magazine te worden uitverkoren als "Sexiest Man Alive". Vorig jaar ging de titel naar countryzanger Blake Shelton. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: