Kit Harington moest huilen tijdens lezen van script van laatste 'Game Of Thrones'-seizoen - Actueel Cinema

    
Actueel
Kit Harington moest huilen tijdens lezen van script van laatste 'Game Of Thrones'-seizoen

Kit Harington, de ster uit de 'Game Of Thrones'-saga, heeft tweemaal gehuild bij het lezen van het finale script van het achtste en laatste 'Game Of Thrones'-seizoen. Dat vertelde de Britse acteur aan Entertainment Weekly. 

Harington, die het hoofdpersonage Jon Snow vertolkt in de populaire HBO-reeks, nam het volledige script een eerste maal door zonder op de hoogte te zijn van de zes eerdere kladversies. Hij vernam dus alle gebeurtenissen en plotwendingen voor de eerste keer toen hij samen met de rest van de cast gedurende twee dagen het definitieve script van het achtste seizoen las. De 31-jarige acteur bekende dat hij tweemaal moest huilen tijdens het lezen. De tweede keer was bij het absolute slot van de reeks. "Elk seizoen lees je op het einde van het script 'einde van seizoen 1' of 'einde van seizoen 2', maar ditmaal stond er 'einde van Game Of Thrones'. En dan besef je pas: 'Ok, dit gebeurt echt'."

Volgens Sophie Turner - die de zus van Snow, Sansa Stark, speelt in de serie - barstte de voltallige cast in tranen uit toen ze de allerlaatste pagina lazen. "Het was heel bitterzoet", zegt ze daarover. Het achtste en laatste seizoen van 'Game Of Thrones' verschijnt volgend jaar op de buis. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Ex van Nicolas Cage eist alimentatie na bliksemhuwelijk van amper 4 dagen - Actueel

Ex van Nicolas Cage eist alimentatie na bliksemhuwelijk van amper 4 dagen

Slechts vier dagen hield het kortstondige huwelijk tussen de Amerikaanse acteur Nicolas Cage (55) en zijn ex-vrouw Erika Koike (34) stand. Toch vindt Koike dit voldoende om alimentatie te eisen van de acteur. Volgens de Amerikaanse tabloid TMZ heeft Koike haar verzoek bij de rechter ingediend.
Bas Devos met 'Ghost Tropic' naar Cannes! - Actueel

Bas Devos met 'Ghost Tropic' naar Cannes!

Ghost Tropic, de derde speelfilm van Bas Devos, gaat volgende maand in Cannes in wereldpremière. Dat maakte de Quinzaine des Réalisateurs zonet bekend. Devos levert hiermee een opmerkelijke prestatie. Zijn vorige speelfilm Hellhole beleefde eerder dit jaar zijn wereldpremière op het Internationaal... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Antwerpen vormt decor voor Duitse tv-serie - Actueel

Antwerpen vormt decor voor Duitse tv-serie

De komende vier maanden vinden er in Antwerpen opnames plaats voor de Duitstalige televisieserie "Dunkelstadt". Onder meer het MAS en het Havenhuis zullen figureren in de tv-serie die te zien zal zijn op de Duitse zender ZDF.
HBO wijst Trump terecht na Game of Thrones referentie - Actueel

HBO wijst Trump terecht na "Game of Thrones" referentie

Het laatste seizoen van "Game of Thrones" kende zijn langverwachte première vorige week zondag. En ook Amerikaans president Donald Trump lijkt een grote fan. In een van zijn tweets kopieerde hij nogal nadrukkelijk de schijfstijl van de bekende serie. Een move waar HBO niet meteen mee was opgezet.
Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage' - Actueel

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage'

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet zijn volop bezig met de opnames van 'Cold Courage', een nieuwe internationale fictiereeks. Momenteel draait de ploeg scènes in Antwerpen. 'Cold Courage' zal later te zien zijn op VTM.
Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep: - Actueel

Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep:

Het immense succes van 'Game of Thrones' heeft een onverwachte bijwerking. De verkoop van huskies boomt, maar de dieren worden ook steeds vaker in de steek gelaten na een impulsieve aankoop