Kit Harington moest huilen tijdens lezen van script van laatste 'Game Of Thrones'-seizoen - Actueel Cinema

    
Actueel
Kit Harington moest huilen tijdens lezen van script van laatste 'Game Of Thrones'-seizoen

Kit Harington, de ster uit de 'Game Of Thrones'-saga, heeft tweemaal gehuild bij het lezen van het finale script van het achtste en laatste 'Game Of Thrones'-seizoen. Dat vertelde de Britse acteur aan Entertainment Weekly. 

Harington, die het hoofdpersonage Jon Snow vertolkt in de populaire HBO-reeks, nam het volledige script een eerste maal door zonder op de hoogte te zijn van de zes eerdere kladversies. Hij vernam dus alle gebeurtenissen en plotwendingen voor de eerste keer toen hij samen met de rest van de cast gedurende twee dagen het definitieve script van het achtste seizoen las. De 31-jarige acteur bekende dat hij tweemaal moest huilen tijdens het lezen. De tweede keer was bij het absolute slot van de reeks. "Elk seizoen lees je op het einde van het script 'einde van seizoen 1' of 'einde van seizoen 2', maar ditmaal stond er 'einde van Game Of Thrones'. En dan besef je pas: 'Ok, dit gebeurt echt'."

Volgens Sophie Turner - die de zus van Snow, Sansa Stark, speelt in de serie - barstte de voltallige cast in tranen uit toen ze de allerlaatste pagina lazen. "Het was heel bitterzoet", zegt ze daarover. Het achtste en laatste seizoen van 'Game Of Thrones' verschijnt volgend jaar op de buis. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Peaky Blinders krijgt filmadapatatie - Actueel

"Peaky Blinders" krijgt filmadapatatie

Er komt een versie voor de bioscoop van de succesvolle Britse misdaadserie "Peaky Blinders". Dat heeft Otto Batthurst gezegd, de regisseur van de eerste drie episodes van de langlopende serie.
The Wife: Glenn Close alweer magistraal! - Actueel

The Wife: Glenn Close alweer magistraal!

Met The Wife schetst Bjorn Runge een beklijvend en complex portret van een koppel dat veertig jaar getrouwd is. Joan is een briljante vrouw die haar hele leven heeft opgeofferd voor haar man, een schrijver op rust die de Nobelprijs voor Literatuur heeft gewonnen.
Trivial Pursuit lanceert 'Friends'-editie - Actueel

Trivial Pursuit lanceert 'Friends'-editie

Eeuwige 'Friends'-fan en nog geen idee voor Sinterklaas? Treur niet, Trivial Pursuit brengt redding! Net op tijd voor de feestdagen is er nu een 'Friends'-editie uitgekomen.
Duo achter populaire sci-fi serie 'Dark' op Netflix komt met nieuw project - Actueel

Duo achter populaire sci-fi serie 'Dark' op Netflix komt met nieuw project

De breinen achter 'Dark', de Duitstalige sci-fi/thrillerserie op Netflix die onverwacht uitgroeide tot een hit, kondigden vandaag een nieuw project aan. '1899' volgt een stoomschip met migranten aan boord dat de oversteek van Europa naar Amerika maakt. Dat meldt entertainmentmagazine Deadline.
Westworld' heeft Antonio Banderas op het oog voor schurkenrol - Actueel

Westworld' heeft Antonio Banderas op het oog voor schurkenrol

Acteur Antonio Banderas geniet naar verluidt belangstelling om aan de vaste cast van het derde seizoen van 'Westworld' toegevoegd te worden. Dat meldt filmsite Screen Rant. Eerder strikte de reeks ook al 'Breaking Bad'-vedette Aaron Paul.
Nicole Kidman droomde van een leven als non - Actueel

Nicole Kidman droomde van een leven als non

De Oscarwinnende actrice Nicole Kidman had één wens als kind: non worden. Dat vertelde ze aan het magazine Allure. "Ik hield heel erg van het idee om als non door het leven te gaan", vertelde de ex van Tom Cruise. "Maar uiteindelijk is het anders uitgedraaid."