Chelsea Peretti verlaat 'Brooklyn Nine-Nine' - Actueel Cinema

   - 

Comedienne Chelsea Peretti heeft aangekondigd dat ze de populaire tv-serie 'Brooklyn Nine-Nine' gaat verlaten. Ze zal haar hoofdrol in het volgende (zesde) seizoen niet tot aan het einde blijven spelen, zo melden verscheidene entertainmentmedia. 

Peretti zou wel nog aan het zesde seizoen beginnen, maar schrijft op Twitter dat ze "geen volledig seizoen zal doen". "Maar dat betekent niet dat ik nooit zal terugkeren", voegt ze er nog aan toe.

Peretti speelt in de komische politieserie al sinds 2013 het personage van administratief medewerkster Gina Linetti. Fox Network besliste eerder dit jaar om het programma te laten vallen, maar de show werd onmiddellijk weer opgepikt door NBC en blijft dus nog even lopen. Het zesde seizoen wordt 18 afleveringen lang en komt volgend jaar op tv. Peretti bedankte haar fans "voor de uren van kijken naar Gina die Gina is". "Het is moeilijk voor mij om te weten wat ik precies moet zeggen", luidt het ook. De actrice besloot dan maar om de woorden van een collega te lenen. In een volgende tweet kopieerde ze simpelweg de tekst die collega Emmy Rossum eerder had geschreven om haar vertrek uit 'Shameless' aan te kondigen. Peretti zette daarbij naar eigen zeggen de "extra relevante stukken" in het vetjes. Rossum reageerde door op haar beurt kortweg een hartje terug te tweeten.

Op de eventuele terugkeer waarnaar ze in haar eerste tweet had gealludeerd, kwam Peretti nog niet terug. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: