Harry Potter krijgt eigen televisiezender - Actueel Cinema

   - 

Zelfs 17 jaar na de release van de eerste Harry Potter-film blijft de gekte rond de tovenaarsleerling maar toenemen. Binnenkort komt de tweede prequelfilm van J.K. Rowling uit en nu is er ook een televisiekanaal op komst dat helemaal in het teken staat van Potter. 

De Duitse betaalzender Sky Deutschland zal één van haar kanalen 16 dagen lang omtoveren tot Sky Cinema Harry Potter HD. Vanaf 2 tot 18 november zullen fans alles rond Harry Potter op televisie kunnen volgen, dat nieuws maakten ze op hun website bekend. Wie na 18 november in een dipje zit, hoeft niet lang te treuren. Tegen dan komt 'Fantastic Beasts and Where To Find Them: The Crimes of Grindelwald' uit, de tweede prequel van bezielster J.K.Rowling. De stunt zal vast en zeker aanslaan, aangezien ze in 2016 al iets gelijkaardigs deden. Toen organiseerde ze zender twee weken lang een Harry Potter-marathon waarbij elke dag een film werd getoond, uiteraard in chronologische volgorde.

Wie geen genoeg kan krijgt van Sky Cinema Harry Potter HD kan ook terecht op de bijhorende website die overloopt van nieuwtjes rond de beroemde tovenaarsleerling. Het is niet de eerste keer dat Sky blockbusters extra in de verf zet. Kwamen ook al aan bod: James Bond, Disneyfilms en 'Game of Thrones'. Belgische potterheads moeten we helaas teleurstellen. De zender is in ons land enkel te volgen via een Sky Box of de app. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: