Internationale koffiedag! 4 films met een iconische koffiescène

Nu zaterdag 1 oktober is het International Coffee Day ofwel Internationale koffiedag. Koffiedag is dé dag om alles wat met deze heerlijke kleine drank te maken heeft te proeven en te waarderen.
Internationale koffiedag! 4 films met een iconische koffiescène

Koffie in de ochtend. Koffie tijdens het bijpraten met vrienden. Op date gaan in een koffiebar met die nieuwe date. Koffie drinken kan 's morgens, 's middags en 's avonds met vrienden, familieleden, zakenrelaties en geliefden! Het is een feit. Koffie is niet  weg te denken uit ons leven en ook niet uit de meeste films. Van drama’s tot superheldenfilms en romantische komedies.

Nu zaterdag 1 oktober is het International Coffee Day ofwel Internationale koffiedag.  Koffiedag is dé dag om alles wat met deze heerlijke kleine drank te maken heeft te proeven en te waarderen. 

Bijgevolg kunnen wij, als grootste filmwebsite van België, niet achterblijven en delen we onze favoriete films met een legendarische koffiescène. 

Wat is jouw favoriete koffiesècene? 

Thor - Actie, Drama, Fantastiek, Avontuur
4
april 2011

Thor

Actie, Drama, Fantastiek, Avontuur Regie: Kenneth BranaghMet: Natalie Portman & Anthony HopkinsJane Foster en haar collega Erik Selvig en stagiaire Darcy Lewis nemen Thor mee naar een restaurant en laten hem kennismaken met klassieke gerechten zoals pannenkoeken en vooral... koffie. Thor geniet écht van zijn koffie, en de traditionele Asgardische manier om dat te uiten is de tas kapot te gooien en nog één te eisen! - Deze film kan je kijken via Apple TV & Disney+ Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: