Première laatste seizoen 'Game of Thrones' wordt uitgesteld - Actueel Cinema

   - 

Slecht nieuws voor de fans van "Game of Thrones". Het laatste seizoen van de fantasyreeks zal pas in mei verschijnen en niet in april zoals eerder werd aangekondigd. De reeks wil meedingen naar de Emmy Awards in 2019 en schuift daarom de release op. 

Wie een beetje de reeks heeft gevolgd, weet dat elk nieuw seizoen normaal in april op televisie verscheen. Voor de twee laatste seizoenen weken de producers af van dit stramien. Seizoen zeven verscheen in juli 2017 en het laatste deel van de reeks zal zelfs pas in mei 2019 op televisie komen.

Eerder werd aangekondigd dat de première in april zou vallen, maar daar heeft visual effects supervisor Joe Bauer een andere mening over. "Mijn agenda zit volgeboekt tot mei, eerder zal de reeks dus niet uitgezonden worden", aldus Bauer aan The Huffington Post. Bronnen vertellen dat de show nog graag genomineerd wil worden voor de Emmy Awards in 2019 en daarom moeten de meeste afleveringen dus in mei worden uitgezonden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: