'Big Bang Theory' eindigt na 12e seizoen omdat ster Jim Parsons er genoeg van heeft - Actueel Cinema

   - 

Het twaalfde seizoen van de populaire sitcom 'The Big Bang Theory' zal het laatste zijn. Na meer dan een decennium op de buis scoort de reeks nochtans nog altijd bijzonder goed, met gemiddeld zo'n 14 miljoen kijkers voor het elfde seizoen, maar hoofdrolspeler Jim Parsons zou zijn rol van Sheldon niet willen hernemen, aldus Entertainment Weekly. 

Amper een paar weken geleden dacht geen haar op het hoofd van de zenderbazen er nog aan om de reeks stop te zetten. Er waren plannen om een dertiende seizoen te bestellen. Het grootste deel van de hoofdcast was bereid om zijn rol te hernemen, enig struikelblok was de ster van de show: Jim Parsons. Hij zou naar verluidt genoeg hebben van zijn hoofdrol als de wereldvreemde nerd Sheldon Cooper. En aangezien zowat alle afleveringen rond hem draaien, werd besloten om de serie niet te verlengen.

Parsons heeft de laatste jaren in verscheidene films geacteerd, zoals het Oscargenomineerde 'Hidden Figures' en 'A Kid Like Jak'. Hij stond ook opnieuw op de planken met een theatervoorstelling en presenteerde een radioprogramma. Fans kunnen hem, naast 'The Big Bang Theory', binnenkort aan werk zien in de film 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile', tezamen met Zac Efron en Lily Collins. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: