Idris Elba wordt dan toch niet de nieuwe James Bond - Actueel Cinema

   - 

Er circuleren al langer geruchten dat Idris Elba in polepositie zou staan om Daniel Craig op te volgen als James Bond. In een recent interview met een BBC-journaliste neemt de Britse acteur echter alle twijfel en speculatie weg: "Nee, ik word niet de nieuwe 007." 

Naar verluidt zou Bond-producent Barbara Broccoli graag een zwarte acteur casten voor de rol van James Bond, en Elba zou volgens haar de meest geschikte kandidaat zijn. De 45-jarige acteur zwengelde vervolgens eigenhandig de geruchten aan door op sociale media te alluderen op de hoofdrol en tijdens een dj-set het James Bond-themalied te draaien. Maar nu heeft hij er kennelijk genoeg van. Tijdens de Britse première van zijn regiedebuut 'Yardie' gisteren vroeg een BBC-journaliste op de man af of hij de volgende 007 zou worden. Elba antwoordde herhaaldelijk met een droge "neen".

Daniel Craig heeft getekend voor nog één hoofdrol als 007, daarna zou hij zijn spionageactiviteiten definitief staken. Wie de volgende James Bond zal vertolken blijft dus nog even onderwerp van speculatie. Ook wie de regisseur van de 25ste Bondfilm wordt is trouwens nog een vraagteken, nu filmmaker Danny Boyle te kennen heeft gegeven dat hij afhaakt omwille van "creatieve meningsverschillen" met de productieploeg. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: