Ben Affleck laat zich vrijwillig opnemen in afkickkliniek na interventie - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur, producent en regisseur Ben Affleck heeft zich op aandringen van zijn ex Jennifer Garner laten opnemen in een afkickkliniek. Dat meldt TMZ. Volgens de entertainmentsite gaat het al een tijdje niet goed met Affleck, die het eerder openlijk over problemen met alcohol had. 

Garner zou gisteren naar hem toe zijn gegaan om hem op het hart te drukken hulp te zoeken. De acteurs hebben samen drie kinderen. Affleck zou niet veel overtuiging nodig hebben gehad, en het stel vertrok nog diezelfde middag naar een kliniek.

De Oscarwinnaar liet zich eerder behandelen voor zijn alcoholverslaving. In 2001 liet zijn woordvoerder weten dat hij dertig dagen had doorgebracht in een kliniek nadat hij had besloten dat er een completer leven op hem wachtte als hij zou stoppen met alcohol. In 2017, vlak nadat Garner een scheiding aanvroeg, zocht Affleck opnieuw hulp. Hij zei in een verklaring dat hij zich had laten behandelen voor een alcoholverslaving, "iets waar ik in het verleden mee heb gekampt en waar ik altijd mee zal moeten leven." Eerder deze week werd bekend dat Affleck en televisieproducent ¿Lindsay Shookus na een jaar een einde maken aan hun relatie. Kort daarna werd Affleck gefotografeerd met een 22-jarig Playboy-model. Daarna werd druk gespeculeerd over de relatiestatus van de Oscarwinnaar. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: