Het doek valt over de Ghost Rockers - Actueel Cinema

   - 

Volgend jaar is het over en uit voor de Ghost Rockers. De populaire muziekgroep heeft vandaag aangekondigd dat ze in 2019 afscheid zullen nemen van hun publiek met optredens op de Vlaamse festivals. 

"We zijn heel blij met alle kansen die we van Studio 100 en Ketnet hebben gekregen. Ghost Rockers was en is een fantastische periode in ons leven waar we met heel veel plezier en voldoening op kunnen terugkijken", klinkt het in een persbericht van Studio 100. De eerste optredens in het kader van hun afscheidstournee vinden al dit najaar plaats. Op 15 en 16 september 2018 keren Tinne Oltmans, Juan Gerlo, Elindo Avastia, Wout Verstappen en Marie Verhulst terug naar Antwerpen voor enkele concerten waar zijn hun allergrootste hits zullen brengen. Dat zijn meteen de laatste zaalshows van de groep, bevestigt Studio 100. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: