Channel Zero, Supergirl S02, Bull S01, Here and Now, Suits S07... Uw serie review - Actueel Cinema

   - 

Na in een existentiële reis met onder andere Six Feet Under probeerde Alan Ball zijn vruchtbare samenwerking met H.B.O. te doen heropleven met zijn nieuwe serie Here and Now. Helaas is deze gereduceerd tot tien afleveringen voor het eerste seizoen, ondanks een cast met onder andere Tim Robbins en Holly Hunter. 
Beoordeling: 7/10


Het verhaal draait rond Mike Schilder en zijn inzicht over vreemde programma's uit de jaren 1980 op de televisie. Terugkijkend, ziet hij een verband tussen deze producties met traumatische gebeurtenissen uit zijn jeugd en een reeks mysterieuze verdwijningen. De Channel Zero-serie belooft meer plezier te worden dan American Horror Story.
Score: 7,5 / 10 Extra's: extra scènes 

Seizoen 2 van Supergirl is rijper. Het gaat voor meer veilig, heeft betere scripts en speelt de kaart van de "boodschap" (voornamelijk verdraagzaamheid). Zonder te veel in detail te treden kan dit tweede seizoen ons alvast meer bekoren dan het eerste
Beoordeling: 7/10 Extra's: speelfilms, interviews, audiocommentaar ...


In het kort:

  • Suits seizoen 7: Een tijdperk eindigt met deze nieuwe reeks afleveringen die het vertrek van Patrick J. Adams en Meghan Markle markeren. 

  • Een nieuwe reeks: Bull. Zoveel invloeden die we kunnen detecteren en er werd zo weinig mee gedaan... vonden we niet leuk!

  • Aan The Bold Type werd teveel inkt verspild ... 

  • Onwaarschijnlijk, absurd, onbevangen ... de Scorpion serie keert terug met een derde seizoen.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: