Marvel en Riverdale regeren op Teen Choice Awards - Actueel Cinema

   - 

In Los Angeles werden afgelopen nacht de Teen Choice Awards uitgereikt. De Marvel-films en de serie 'Riverdale' waren de grote slokoppen. 

Filmstudio Marvel wist vijf awards te verzilveren. Zo kreeg 'Black Panther' onder meer de prijs voor beste sci-fi film. Ook de film 'The Greatest Showman' mocht met vier awards niet mopperen. De zomerprijzen gingen dan weer naar 'Jurassic World: Fallen Kingdom'. Op televisievlak was het al 'Riverdale' dat de klok sloeg. De reeks won maar liefst zeven prijzen. 'Keeping Up With The Kardashians' was de beste realityshow, 'The Big Bang Theory' de beste komediereeks. 'The Flash' was dan weer de beste actiereeks. Bij de muziekprijzen mochten 5 Seconds of Summer en Camila Cabello zegevieren. Cabello mocht niet alleen de prijs voor beste vrouwelijke artiest in ontvangst nemen, maar won met 'Havana' ook het beste nummer van een vrouwelijke artiest én was de beste zomerartieste. Ook 5 Seconds of Summer viel drie keer in de prijzen. Ed Sheeran won met 'Perfect' het beste nummer van een mannelijke artiest. Shawn Mendes ging met het beste popnummer aan de haal. Hij was ook de beste zomerartiest. De Teen Choice Awards worden al sinds 1999 jaarlijks uitgereikt. De prijs is telkens een surfplank. Er werden maar liefst 102 awards uitgereikt. De winnaars worden bepaald door tieners van 13 en ouder die kunnen stemmen op sociale media. Dit jaar werd via het internet maar liefst 150 miljoen keer gestemd. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: