Het nummer 'Hey there Delilah' wordt een televisiereeks - Actueel Cinema

    
Actueel
Het nummer 'Hey there Delilah' wordt een televisiereeks

De song 'Hey there Delilah', waarmee the band The Plain White T's een gigantische hit scoorde, wordt de plot van nieuwe Amerikaanse reeks. 

Het nummer gaat over een beginnende singer-songwriter die aan een New Yorkse studente belooft dat hij een lied voor haar gaat schrijven. In die song zegt hij dat hij hoopt dat ze elkaar terug zullen zien. De zanger van The Plain White T's, Tom Higgenson, schreef 'Hey There Delilah' voor de atlete Delilah DiCrescenzo. Hij leerde haar kennen dankzij een gemeenschappelijke vriend en zei destijds tegen haar dat zij het mooiste meisje was dat hij ooit had gezien. Hij vertelde haar ook dat hij een nummer over haar had geschreven. Niet voor later was er 'Hey There Delilah'.

Volgens The Hollywood Reporter zit de band momenteel met productiehuizen rond te tafel. Het zou een romantische dramaserie worden, een "tijdloos sprookje dat het verhaal uit het liedje verder zal belichten", aldus de entertainmentsite. "Ik vind het geweldig dat een nieuwe generatie de kans krijgt een band met het liedje te ontwikkelen", vertelt Higgenson.

Het nummer kwam uit in 2006 en stond in de Verenigde Staten 35 weken lang in de Billboard Hot 100. De hit werd ook genomineerd voor twee Grammy-awards. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Al het nieuws cinema

Proces Harvey Weinstein aangespannen door Ashley Judd start in 2020 - Actueel

Proces Harvey Weinstein aangespannen door Ashley Judd start in 2020

De rechtszaak die door de Amerikaanse actrice Ashley Judd is aangespannen tegen filmbaas Harvey Weinstein, start begin 2020. Judd beschuldigt Weinstein ervan misbruik van haar te hebben gemaakt en haar haar filmcarrière te hebben beschadigd.
Claire Foy last acteerpauze in - Actueel

Claire Foy last acteerpauze in

Claire Foy, bekend van haar rol als Queen Elizabeth in 'The Crown', zal in de nabije toekomst niet meer op het scherm te zien zijn. De actrice heeft besloten om een pauze in te lassen.
Verne Troyer beroofde zichzelf van het leven - Actueel

"Verne Troyer beroofde zichzelf van het leven"

Verne Troyer, de 81 centimeter lange acteur, is eerder dit jaar om het leven gekomen door zelfdoding. Dat schrijven Amerikaanse media op basis van het rapport van de lijkschouwer.
Film Fest Gent opent met regenboogkleurige loper voor 'Girl' - Actueel

Film Fest Gent opent met regenboogkleurige loper voor 'Girl'

In Gent rolt het filmfestival een regenboogkleurige loper uit voor de première van 'Girl', de bekroonde langspeelfilm van regisseur Lukas Dhont. Het drama over een 15-jarig meisje dat geboren is in het lichaam van een jongen, gaat op de 45ste editie van Film Fest Gent in première. De regisseur... Verder lezen...
Bradley Cooper wil opnieuw op Glastonbury staan - Actueel

Bradley Cooper wil opnieuw op Glastonbury staan

Nu de geruchtenmolen over de line-up van Glastonbury op volle toeren draait, heeft ook acteur Bradley Cooper zijn wens uitgesproken om op de affiche te prijken. In 2017 verscheen hij reeds op het beroemde Pyramid Stage, als onderdeel van de opnames van zijn recente film 'A Star Is Born'. Nu zou hij... Verder lezen...
Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton - Actueel

Keira Knightley uit felle kritiek op Kate Middleton

De Britse actrice Keira Knightley heeft in een boek over vrouwenrechten hard uitgehaald naar Kate Middleton, de hertogin van Cambridge. Aanleiding is haar voorkomen na de bevalling, dat volgens Knightley "onrealistisch" is.
The Walking Dead-acteur Scott Wilson overleden - Actueel

"The Walking Dead"-acteur Scott Wilson overleden

Acteur Scott Wilson, bekend van zijn rol in "The Walking Dead", is afgelopen weekend overleden aan de gevolgen van leukemie. Zijn medespelers reageren verslagen op het nieuws.