Het nummer 'Hey there Delilah' wordt een televisiereeks - Actueel Cinema

    
Actueel
Het nummer 'Hey there Delilah' wordt een televisiereeks

De song 'Hey there Delilah', waarmee the band The Plain White T's een gigantische hit scoorde, wordt de plot van nieuwe Amerikaanse reeks. 

Het nummer gaat over een beginnende singer-songwriter die aan een New Yorkse studente belooft dat hij een lied voor haar gaat schrijven. In die song zegt hij dat hij hoopt dat ze elkaar terug zullen zien. De zanger van The Plain White T's, Tom Higgenson, schreef 'Hey There Delilah' voor de atlete Delilah DiCrescenzo. Hij leerde haar kennen dankzij een gemeenschappelijke vriend en zei destijds tegen haar dat zij het mooiste meisje was dat hij ooit had gezien. Hij vertelde haar ook dat hij een nummer over haar had geschreven. Niet voor later was er 'Hey There Delilah'.

Volgens The Hollywood Reporter zit de band momenteel met productiehuizen rond te tafel. Het zou een romantische dramaserie worden, een "tijdloos sprookje dat het verhaal uit het liedje verder zal belichten", aldus de entertainmentsite. "Ik vind het geweldig dat een nieuwe generatie de kans krijgt een band met het liedje te ontwikkelen", vertelt Higgenson.

Het nummer kwam uit in 2006 en stond in de Verenigde Staten 35 weken lang in de Billboard Hot 100. De hit werd ook genomineerd voor twee Grammy-awards. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Gwyneth Paltrow verkoopt peperdure beha's - Actueel

Gwyneth Paltrow verkoopt peperdure beha's

Na genezende stickers gemaakt van "NASA-materiaal", vaginale stoombaden en het drinken van rauwe geitenmelk komt de Britse actrice Gwyneth Paltrow met haar lifestylemerk Goop weer met iets nieuws op de proppen
Superheldenacteurs versterken cast van 'Black Mirror' - Actueel

Superheldenacteurs versterken cast van 'Black Mirror'

De Amerikaanse acteurs Anthony Mackie en Yahya Abdul-Mateen II zijn de nieuwste castleden van het vijfde seizoen van 'Black Mirror', zo kondigt entertainmentmagazine Deadline aan. De heren kropen afgelopen jaren in de huid van respectievelijk Falcon, in onder meer 'Captain America', en de schurk... Verder lezen...
'Peaky Blinders' wordt videospel - Actueel

'Peaky Blinders' wordt videospel

De populaire BBC-serie 'Peaky Blinders', over het reilen en zeilen van een straatbende in Birmingham vlak na WOI, wordt in een videospel gegoten. Dat bevestigde entertainmentsite New Musical Express (NME) op gezag van enkele spelontwikkelaars.
'Strangers Things'-actrice is samen met zoon van David Beckham - Actueel

'Strangers Things'-actrice is samen met zoon van David Beckham

Millie Bobby Brown heeft opnieuw de liefde gevonden en haar nieuwe vriend is een bekend gezicht. De actrice uit 'Stranger Things' vormt tegenwoordig een koppel met Romeo Beckham, zoon van voormalig stervoetballer David Beckham.
Telenet lanceert Game of Thrones pop-upbar - Actueel

Telenet lanceert Game of Thrones pop-upbar

Kijkers wereldwijd zetten zich schrap voor het laatste seizoen van Game of Thrones, de populairste HBO-serie ooit. Ook Telenet, Home of HBO in België, haalt een laatste keer alles uit de kast om fans de ultieme GoT-ervaring te bieden.
5 iconische films van Tim Burton - Actueel

5 iconische films van Tim Burton

Wij zijn alvast razend benieuwd naar deze nieuwste film van de hand van Tim Burton. Ter voorbereiding lijstten wij nog even 5 iconische Tim Burton films op.
Lego lanceert een 'Friends'-collectie - Actueel

Lego lanceert een 'Friends'-collectie

De iconische sticom 'Friends' en het alomtegenwoordige speelgoed Lego: beide blijven waanzinnig populair bij het grote publiek. Dat succes wordt nu in de vorm gegoten van een heuse 'Friends'-legoset. Binnenkort kunnen fans zich uitleven door zelf de serie na te spelen met het bekende speelgoed.