Het nummer 'Hey there Delilah' wordt een televisiereeks - Actueel Cinema

    
Actueel
Het nummer 'Hey there Delilah' wordt een televisiereeks

De song 'Hey there Delilah', waarmee the band The Plain White T's een gigantische hit scoorde, wordt de plot van nieuwe Amerikaanse reeks. 

Het nummer gaat over een beginnende singer-songwriter die aan een New Yorkse studente belooft dat hij een lied voor haar gaat schrijven. In die song zegt hij dat hij hoopt dat ze elkaar terug zullen zien. De zanger van The Plain White T's, Tom Higgenson, schreef 'Hey There Delilah' voor de atlete Delilah DiCrescenzo. Hij leerde haar kennen dankzij een gemeenschappelijke vriend en zei destijds tegen haar dat zij het mooiste meisje was dat hij ooit had gezien. Hij vertelde haar ook dat hij een nummer over haar had geschreven. Niet voor later was er 'Hey There Delilah'.

Volgens The Hollywood Reporter zit de band momenteel met productiehuizen rond te tafel. Het zou een romantische dramaserie worden, een "tijdloos sprookje dat het verhaal uit het liedje verder zal belichten", aldus de entertainmentsite. "Ik vind het geweldig dat een nieuwe generatie de kans krijgt een band met het liedje te ontwikkelen", vertelt Higgenson.

Het nummer kwam uit in 2006 en stond in de Verenigde Staten 35 weken lang in de Billboard Hot 100. De hit werd ook genomineerd voor twee Grammy-awards. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Al het nieuws cinema

Het doek valt over de Ghost Rockers - Actueel

Het doek valt over de Ghost Rockers

Volgend jaar is het over en uit voor de Ghost Rockers. De populaire muziekgroep heeft vandaag aangekondigd dat ze in 2019 afscheid zullen nemen van hun publiek met optredens op de Vlaamse festivals.
Cara Delevingne al kussend gespot met - Actueel

Cara Delevingne al kussend gespot met

IT-girl en model Cara Delevingne lijkt niet langer single te zijn. Ze werd onlangs kussend betrapt op de luchthaven van Heathrow met "Pretty Little Liars"-actrice Ashley Benson. Ook werden ze al meerdere keren hand in hand gezien.
5 series die je zeker niet mag missen - Actueel

5 series die je zeker niet mag missen

Series waren nog nooit zo populair als vandaag. Maar zie jij soms ook door het bos de bomen niet meer? Bekijk onze selectie met dé 5 niet te missen series van het moment.
Het beroemde 'Twilight'-huis van Bella Swan staat te koop - Actueel

Het beroemde 'Twilight'-huis van Bella Swan staat te koop

In de stad St. Helens in de Amerikaanse staat Oregon wordt momenteel een erg bijzonder huis aangeboden op de immomarkt. Liefhebbers van de 'Twilight'-films kunnen een kijkje nemen in de woning van het personage Bella Swan. Voor een relatief bescheiden 349.900 dollar of zo'n 309.000 euro mogen ze... Verder lezen...
Pirates of the Caribbean-acteur gedraagt zich als pervert - Actueel

Pirates of the Caribbean-acteur gedraagt zich als pervert

De Australische acteur Geoffrey Rush is een seksueel roofdier en gedraagt zich als een pervert. Dat verklaren advocaten van de Australische krant The Daily Telegraph in hun pleidooi voor een rechtszaak van de acteur tegen de tabloid. Rush zou de Australische theateractrice Eryn Jean Norvill hebben... Verder lezen...
Regisseurs roepen op om snel te handelen voor Oleg Sentsov - Actueel

Regisseurs roepen op om "snel te handelen" voor Oleg Sentsov

Meer dan honderd personaliteiten, onder wie de Belgische regisseur Jean-Pierre Dardenne, roepen op om "snel te handelen" om de Oekraïense filmmaker Oleg Sentsov "niet te laten sterven". Sentsov zit in Rusland in de gevangenis en is al bijna drie maanden in hongerstaking.