Het nummer 'Hey there Delilah' wordt een televisiereeks - Actueel Cinema

    
Actueel
Het nummer 'Hey there Delilah' wordt een televisiereeks

De song 'Hey there Delilah', waarmee the band The Plain White T's een gigantische hit scoorde, wordt de plot van nieuwe Amerikaanse reeks. 

Het nummer gaat over een beginnende singer-songwriter die aan een New Yorkse studente belooft dat hij een lied voor haar gaat schrijven. In die song zegt hij dat hij hoopt dat ze elkaar terug zullen zien. De zanger van The Plain White T's, Tom Higgenson, schreef 'Hey There Delilah' voor de atlete Delilah DiCrescenzo. Hij leerde haar kennen dankzij een gemeenschappelijke vriend en zei destijds tegen haar dat zij het mooiste meisje was dat hij ooit had gezien. Hij vertelde haar ook dat hij een nummer over haar had geschreven. Niet voor later was er 'Hey There Delilah'.

Volgens The Hollywood Reporter zit de band momenteel met productiehuizen rond te tafel. Het zou een romantische dramaserie worden, een "tijdloos sprookje dat het verhaal uit het liedje verder zal belichten", aldus de entertainmentsite. "Ik vind het geweldig dat een nieuwe generatie de kans krijgt een band met het liedje te ontwikkelen", vertelt Higgenson.

Het nummer kwam uit in 2006 en stond in de Verenigde Staten 35 weken lang in de Billboard Hot 100. De hit werd ook genomineerd voor twee Grammy-awards. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Actrice Keira Knightley geridderd door prins Charles - Actueel

Actrice Keira Knightley geridderd door prins Charles

De Britse actrice Keira Knightley mag zich voortaan officier in de Most Excellent Order of the British Empire (OBE) noemen. De actrice werd gisteren geridderd door prins Charles.
Charlie Sheen doet het al een jaar zonder drank en drugs - Actueel

Charlie Sheen doet het al een jaar zonder drank en drugs

Acteur en notoire losbol Charlie Sheen heeft naar eigen zeggen al een jaar geen alcohol of drugs meer aangeraakt. Dat liet hij op Twitter verstaan met een foto van een 'nuchterheidsmunt'.
Advocaten Bill Cosby dienen beroep in - Actueel

Advocaten Bill Cosby dienen beroep in

De advocaten van Bill Cosby hebben gisteren officieel beroep aangetekend tegen de veroordeling van de voormalige Amerikaanse acteur. Dat meldden lokale media vandaag. Cosby kreeg eind september een celstraf van drie tot tien jaar opgelegd voor seksuele aanranding.
Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma - Actueel

Meryl Streep wordt voor de eerste keer oma

Mooie vooruitzichten voor actrice Meryl Streep. De filmster wordt binnenkort oma. Mamie, haar oudste dochter, is in verwachting van een eerste kindje.
Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher - Actueel

Animatieserie 'Family Guy' brengt ode aan overleden Carrie Fisher

Bijna twee jaar na haar dood heeft de Amerikaanse actrice Carrie Fisher een eigen grafrede gekregen in de animatieserie 'Family Guy'. De 'Star Wars'-actrice sprak sinds 2005 de stem in van Angela, de baas van hoofdpersonage Peter Griffin.
Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme - Actueel

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme

Benedikt Erlingsson, die die we reeds opmerkten in 'Horses and Men', komt terug met een vrolijke verhaal met vele troeven: een briljante actrice, een rijk scenario,excentrieke en absurde humor en adembenemende landschappen. Wij zijn helemaal verliefd op deze IJslandse film!