Actrice Evangeline Lilly krijgt excuses aangeboden van makers 'Lost' - Actueel Cinema

   - 

De makers van 'Lost' hebben sorry gezegd tegen actrice Evangeline Lilly. "Niemand zou zich onveilig mogen voelen", luidt het. De actrice haalde eerder scherp uit naar het productieteam nadat ze zich gedwongen voelde om naaktscènes te spelen. 

"Na het horen van Evangelines opmerkingen hebben wij onmiddellijk contact gezocht om onze excuses aan te bieden vanwege haar ervaringen op de set van Lost", aldus de producers J.J. Abrams, Jack Bender, Carlton Cuse en Damon Lindelof in een verklaring aan showbizzmagazine Variety.

De verontschuldigingen komen er nadat Lilly kritiek uitte in een aflevering van de podcast The Lost Boys. "Mijn personage veranderde van een onafhankelijke vrouw naar een slaafs iemand die op mannen jaagde. Ze had niks meer van eigen autonomie. Ik voelde mij ook erg ongemakkelijk bij de naaktscènes die ik moest spelen. Het voelde bijna gedwongen. Toen ik het volgende seizoen weeral uit de kleren moest, ben ik in opstand gekomen." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: