Sir Patrick Stewart keert terug in "Star Trek" - Actueel Cinema

   - 

In juni werd al bekend dat zender CBS Brits acteur Patrick Stewart probeerde te strikken voor een nieuw project rond "Star Trek", en dat blijkt nu ook nog gelukt. Stewart had zaterdag tijdens een verrassingsoptreden tijdens de "Star Trek"-conventie in Las Vegas nog een verrassing voor zijn fans in petto. De acteur maakt een comeback als zijn iconische karakter Jean-Luc Picard. 

"Ik zal er altijd trots op blijven deel te hebben uitgemaakt van 'Star Trek: The Next Generation', maar toen we die laatste film in het voorjaar van 2002 opnamen, had ik echt het gevoel dat mijn tijd met 'Star Trek' ten einde was", aldus Stewart. "Het is dan ook een onverwachte maar verrukkelijke verrassing om met nieuw elan terug te keren naar mijn personage Jean-Luc Picard en nieuwe dimensies in hem te ontdekken. Op zoek gaan naar nieuw leven voor hem, terwijl ik dacht dat dat voorbij was." Stewart speelde zeven seizoenen lang de rol van Jean-Luc Picard, kapitein van het ruimteschip Enterprise, in "Star Trek: The Next Generation" en in vier "Star Trek"-films.

De nieuwe serie wordt gemaakt voor de streamingdienst CBS All Access. De acteur is ook wel bekend voor zijn rol in de "X-Men"-saga en superheldenfilms "Logan" en "The Wolverine". Volgens The Hollywood Reporter heeft producer Alex Kurtzman een deal van vijf jaar om nieuwe series rond "Star Trek" te maken. Hij was eerder betrokken bij de nieuwe reeks "Star Trek: Discovery" die vorig jaar van start ging. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: