David Hasselhoff in Italië voor derde keer getrouwd - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur David Hasselhoff is gisteren in Italië voor de derde keer in het huwelijksbootje gestapt. Dat heeft zijn woordvoerder bevestigd aan showbizzmagazine People. 

De 66-jarige acteur, bekend uit onder meer 'Baywatch' en 'Knight Rider', trouwde met het 38-jarige Welshe model Hayley Roberts. Het koppel koos naar verluidt voor een "intieme ceremonie" in de Zuid-Italiaanse streek Apulië. Onder anderen Hasselhoffs twee dochters Taylor en Hayley woonden de ceremonie bij. De relatie begon in 2011, toen Roberts het toenmalige jurylid van 'Britain's Got Talent' benaderde met de vraag om een handtekening. Die handtekening kreeg ze ook, maar Hasselhoff vroeg in ruil om haar telefoonnummer. Vijf jaar later was het huwelijksaanzoek een feit.

De acteur is hiermee aan zijn derde huwelijk toe. In de jaren 80 was hij al getrouwd met Catherine Hickland - een huwelijk dat snel op de klippen liep. Veel langer duurde het met Pamela Bach, de moeder van zijn twee dochters. Hasselhoff en Bach trouwden in 1989, om uiteindelijk in 2006 uit elkaar te gaan. Dochters Taylor en Hayley hebben volgens de acteur geen problemen met het nieuwe huwelijk: "Niemand ziet zijn ouders graag scheiden, maar ze zien Hayley graag en zijn blij voor mij." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: