'Harry Potter'-fans kunnen straks Zweinstein nabouwen in lego - Actueel Cinema

   - 

Speelgoedfabrikant Lego brengt komende maand een nieuwe bouwset uit in het thema van 'Harry Potter'. Fans van de boeken- en filmreeks die daar een stevige duit voor over hebben, kunnen de beroemde toverschool Zweinstein helemaal nabouwen. 

Vanaf 15 augustus is de bouwset online te bestellen. Voor het niet-zo-zachte prijsje van 450 euro koop je de bouwdoos met liefst 6.020 stukjes. Naast dat geld zullen fans dus over een behoorlijke dosis geduld moeten bezitten om het legendarische kasteel in legoblokjes te zien verrijzen.

Behalve bekende ruimtes - zoals de grote inkomhal, enkele klaslokalen, de Geheime Kamer en het kantoor van Perkamentmuts - zullen in de doos ook enkele figuurtjes van bekende personages zitten. Het gaat onder meer om Harry, Ron, Hermelien en Perkamentmuts. Ook slechteriken als Voldemort en Draco ontbreken niet.

Het is niet de eerste keer dat Lego met een Zweinstein-bouwset op de proppen komt. De vorige versie was met 'amper' 1.200 blokjes echter veel kleiner. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: