Bedenkers hitserie "24" werken aan prequel - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse televisiezender Fox kijkt opnieuw naar een variant op de populaire thrillerreeks "24", die werd in juli 2014 voor het laatst uitgezonden. Volgens The Wrap werken de producenten van de originele serie aan een prequel. 

"24" ging in 2001 van start en was negen seizoenen lang op de buis. De serie over terreurbestrijder Jack Bauer had een opvallende opbouw: ieder reeks bestond uit 24 afleveringen, die ieder één uur uit het leven van Bauer lieten zien. Zo was er aan het einde van een seizoen steeds slechts één dag verstreken.

Het idee van een variant op de serie is niet nieuw. Tussen het zesde en zevende seizoen van de show kwam de televisiefilm "24: Redemption" uit. Vier jaar na het einde van de serie in 2010, keerde Kiefer Sutherland ("Designated Survivor") terug in zijn rol als Bauer voor de revival "24: Live Another Day". Vorig jaar zond Fox spin-off "24: Legacy" uit, de eerste 24 zonder Sutherland, maar met Corey Hawkins als de opvolger van Jack Bauer. "Legacy" werd na het eerste seizoen van de buis gehaald. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: