Netflix haalt tv-serie 'Snowpiercer' binnen - Actueel Cinema

   - 

De futuristische actiethriller 'Snowpiercer' uit 2013 van de Zuid-Koreaanse filmmaker Bong Joon-ho werd in een televisieserie gegoten, die volgend jaar op de Amerikaanse zender TNT wordt uitgezonden. Netflix zal de reeks in het buitenland verspreiden, meldt entertainmentmagazine Variety. 

De serie draait rond een gigantische trein die de laatste overlevers der mensheid vervoert doorheen een bevroren wereld. Er komen thema's als klassenstrijd, sociaal onrecht en overlevingsdrang aan bod. Het productieteam van de originele film is ook betrokken bij de tv-reeks als coproducent.

De Oscarwinnende actrice Jennifer Connelly ('Requiem for a Dream', 'A Beautiful Mind') en Tony Award-winnaar Daveed Diggs zullen de hoofdrollen in de serie vertolken. De rest van de cast bestaat onder andere uit Alison Wright (bekend van 'The Americans'), Mickey Sumner, Katie McGuinness, Susan Park, Lena Hall en Annalise Basso. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Snowpiercer

Snowpiercer

Science-Fiction, Drama, Fantasy  Regie: Bong Joon-ho Met: Chris Evans, Octavia Spencer, Tilda Swinton In 2031 is onze planeet door een mislukt klimaatexperiment in een nieuwe ijstijd terecht gekomen. De laatste overlevenden bevinden zich op een kolossale trein: de Snowpiercer. Om de orde op de trein te handhaven regeert de elite met ijzeren hand over de lagere klasse. Moegetergd door dit onrecht... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: