Pierce Brosnan wil dat Tom Hardy de fakkel van 007 overneemt - Actueel Cinema

   - 

Voormalig 'James Bond'-acteur Pierce Brosnan heeft al een tijdje zijn geheim agent-outfit aan de haak gehangen. Maar dat betekent niet dat hij geen oog heeft voor nieuw talent. Volgens hem zou Tom Hardy de perfecte kandidaat zijn voor een nieuwe 007-film. 

Brosnan speelde vier keer de rol van de geheim agent en heeft zo zijn eigen idee over wie een waardige opvolger zou kunnen zijn voor Daniël Craig, die naar verluid begint aan zijn laatste Bond-film. "Ik denk dat Hardy een hele goede 007 zou zijn. Je hebt een Bond nodig die hem een beetje los kan laten en Tom is daar erg geschikt voor", aldus Brosnan in een interview met The Daily Mail.

De voormalige geheim agent heeft ook over de andere spionnen alleen maar lof. "Daniel Craig is vijf keer in de huid gekropen van Bond en op een ijzersterke manier. Hij ziet er dodelijk sterk uit." Over wie hem uiteindelijk zal opvolgen wordt al jaren gespeculeerd. De geruchten gaan van Idris Elba tot zelfs een vrouw, maar tot nu toe is er nog niks concreet beslist. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: