Daniel Craig, Robert De Niro en Anne Hathaway krijgen ster op Hollywood Walk of Fame - Actueel Cinema

   - 

Onder meer 'James Bond'-ster Daniel Craig, filmlegende Robert De Niro en 'Ocean's 8'-actrice Anne Hathaway worden gelauwerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame. 

Het comité koos de filmsterren uit honderden genomineerden. Ook de Amerikaanse acteur Alan Arkin, de Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro en de Keniaanse actrice Lupita Nyong'o krijgen hun eigen ster op Hollywood Boulevard. In de muziekindustrie worden onder meer Michael Bublé, Cypress Hill en Pink geëerd.

"Het comité probeert telkens een groep te selecteren van getalenteerde mensen uit verschillende genres in de entertainmentwereld", zegt voorzitter Vin Di Bona. "Deze keer hebben we onszelf overtroffen en ik ben er zeker van dat de fans en toeristen blij zullen zijn met onze selecties." Er zijn nog geen data vastgelegd voor de ceremonies en de ontvangers hebben twee jaar de tijd om er een te plannen voor hun selectie vervalt. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: