'The Strokes'-gitarist deed auditie voor 'Stranger Things' - Actueel Cinema

   - 

Het had weinig gescheeld of Albert Hammond Jr., medeoprichter en gitarist van de Amerikaanse rockband The Strokes, was te zien in het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie 'Stranger Things'. Dat onthult muzieksite Pitchfork. Hammond Jr. deed auditie voor een rol en stootte door naar de tweede ronde van de castings. 

Hammond Jr. stuurde zijn kandidatuur in eerste instantie door via een filmpje, waarna hij gebeld werd: hij mocht deelnemen aan de tweede auditieronde, waarin hij uiteindelijk zou sneuvelen. "Dat avontuur gaf me een nieuwe kijk op muziek", vertelde hij in een filmpje. "Ik voelde me vrijer. Ik werd de persoon die ik altijd al wou zijn op het podium." Hammond Jr. heeft naast The Strokes ook een niet onaardige solocarrière opgebouwd. 'Francis Trouble', zijn vierde soloalbum, kwam in maart van dit jaar uit. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: