5 films geregisseerd door Ron Howard

Ter gelegenheid van deze release stelde de Cinenews redactie een lijstje op met vijf niet te missen films geregisseerd door Ron Howard.
5 films geregisseerd door Ron Howard

We zijn ongelofelijk benieuwd naar de manier waarop Ron Howard het verhaal van Han Solo in beeld zal brengen in Solo A Star Wars Story. Wij hebben onze filmtickets voor vanavond alvast gereserveerd!
Ter gelegenheid van deze release stelde de Cinenews redactie een lijstje op met vijf niet te missen films geregisseerd door Ron Howard. Wat is jouw favoriet? 

 

A Beautiful Mind - Drama
1
februari 2002

A Beautiful Mind

Drama Regie: Ron HowardMet: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly,...We vliegen er onmiddellijk in met onze favoriete film van Ron Howard: A Beautiful Mind. De vier welverdiende oscars op het palmares, de wonderbaarlijk sterke acteerprestaties én de ongelofelijk mooie muziek maken dat je deze topfilm uit 2001 moét gezien hebben. Zeg dat Cinenews het jou gezegd heeft. Trailers
Rush - Biografie, Actie, Drama
5
oktober 2013

Rush

Biografie, Actie, Drama Regie: Ron HowardMet: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia WildeZin in een historisch stukje topsport? In Rush brengt Ron Howard jou op een zeer waarheidsgetrouwe manier, het verhaal over de rivaliteit tussen de onstuimige Britse Formule 1 coureur James Hunt en Niki Lauda, halverwege de jaren 70, die ontaardt in een spannende race in 1976 tijdens het wereldkampioenschap. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: